t61lref0qwv2Newcomer6 days agofc 27 nie chce mi sie odpalic ea fc 27 mimo weryfikacji plików nie uruchamia mi sie. pojawia sie jedynie okienko startowe po czym gra sie zamyka i wraca mi do ea app
EA_KubaCommunity Manager2 days agoHej t61lref0qwv2 Daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem dzieki wskazówce od MattiuDefo
Recent Discussionswlamanie na konto z dwa lata temu zostalo skradzione moje konto do play station i ea posiadalem tam ea fc 26 i haker ktory mial dostep do gry w jakis sposob zalatwil mi bana dozywotniego na tryby ultimate team nie wid...[ PC ] FC27 - Po wczytaniu aniycheat FC27 nie uruchamia się Od 4 dni próbowałem wszystkiego i nie mogę uruchomić FC27. Dodam, że wykonałem wszystkie troubleshootingi zaczynając od reinstalacji antycheata, naprawienie gry, usuwanie innych antycheatów z innych ...Wyrzucanie z Ultimate Team Już 2 raz w ciągu 1.5 godziny otrzymuje niesprawiedliwą porażkę w rivals grając w trybie współpracy i ponownie tracę swój boost za serie wygranych. Gdy zakończy się mecz następuje ładowanie ekranu po...Cutscenki zmian podczas meczu w karierze gdy robię zmianę gra pomija cutscenke zmian... A dodatkowo po bramkach itp brak komentarza spikera stadionowego! FC 27 nie uruchamia się – błąd Javelin Anti-Cheat (7)(1) Cześć wszystkim! Mam problem z uruchomieniem EA SPORTS FC 27 na PC. Gra zatrzymuje się na komunikacie „Sprawdzanie środowiska gry”, a następnie się zamyka. Na początku otrzymywałem błąd: EAAntiChe...