Forum Discussion

jologosc's avatar
jologosc
Seasoned Newcomer
1 day ago

wlamanie na konto

z dwa lata temu zostalo skradzione moje konto do play station i ea posiadalem tam ea fc 26 i haker ktory mial dostep do gry w jakis sposob zalatwil mi bana dozywotniego na tryby ultimate team nie widze zadnej kary zwiazanej z polaczeniem do gry w histori kar nie mam nic a nie moge sie zalogowac jak kontaktuje sie z pomoca ea i z czatem to oni tez nie moga z tym nic zrobic i jestem przekierowywany do Zespołu Warunków świadczenia usług ale nw jak sie z nimi polaczyc to czat wysyla mi link jakis do nich ale nie otwiera mi czatu z nimi tylko jakis regulamin co moge zrobic w takiej sytuacji a podobno zespol ToS moze mi z tym pomoc i pytanie moje brzmi jak sie mam z nimi skontaktowac?

7 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 day ago

Hej jologosc​ 

Jeśli blokada została nałożona po przejęciu konta i chcesz się od niej odwołać, kontakt z zespołem Terms of Service odbywa się poprzez formularz odwołania, a nie bezpośredni czat z tym zespołem.

Zanim jednak złożysz odwołanie, upewnij się, że logujesz się na właściwe konto EA powiązane z Twoim kontem PlayStation. Jeśli masz lub miałeś kilka kont PSN, każde z nich mogło być połączone z innym kontem EA - to może również wyjaśniać, dlaczego nie widzisz blokady w historii.

Tutaj możesz sprawdzić i odwołać się od blokady: Sprawdź i odwołaj się od ograniczenia, blokady i zawieszenia konta EA.

• jologosc's avatar
    jologosc
    Seasoned Newcomer
    1 day ago

konto jest jedno i jest podlaczone do psn. nie moge wyslac do serwisu teems of service zgloszenia nie widze tego w mojej hostori zgloszen na ea czy wysylam odwolanie to mam kilka mozliwosci ale zadne z tych rzezcy mi nie pomagaja. czy jest moze jakas opcja sie skontaktowac z pomocnikiem ea telefonicznie zeby mi wytlumaczyl i pomogl z ta sytuacja poniewaz nie wiem gdzie mam sie kontaktowac i jak wysylac odwolania zeby sie wysylaly. 

• jologosc's avatar
    jologosc
    Seasoned Newcomer
    14 hours ago

Nie jest rozwiazana ta sprawa bo jak pisze zloszenie z linku ea_kamili to zadnej odpowiedzi nie mam i sprawa jest nie rozwiazana od tygodnia probuje sie kontaktowac z ea_help i w zaden sposob nie uzyskalem odpowiefzi ani pomocy 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    12 hours ago

Rozpatrzenie zgłoszenia może trochę potrwać, dlatego jeśli formularz został wysłany, daj zespołowi czas na jego sprawdzenie.

Dla pewności otwórz nową kartę incognito i zaloguj się do EA Help, wybierając logowanie przez PlayStation i podając dane właściwego konta PSN. 

Następnie sprawdź Historię kar oraz Moje sprawy. W tym drugim miejscu powinieneś móc sprawdzić, czy wysłane zgłoszenie jest widoczne na koncie i jaki ma obecnie status.

Jeśli zgłoszenie jest tam widoczne jako otwarte, pozostaje poczekać na jego rozpatrzenie.

• jologosc's avatar
    jologosc
    Seasoned Newcomer
    3 hours ago

czemu mam stan mojej sprawy jako gracz niedostepny ? loguje sie przez PSN jak i steama i na to samo konto mnie loguje w ea gdy wysylam moja sprawe to albo jest nie wyslana albo w taki statusie jak na zdjeciu