Recent DiscussionsDraft Zróbcie coś z oszustami w tej grze. Chciałem zagrać w drafta i wywaliło zaraz na początku meczu. Jakimś cudem utrata pakietów tylko w tam. Ocenę łącza miałem 99/100 Arsenal vs arsenal Grałem mecz division rivals i wyrzuciło mnie z gry bo wywaliło mi internet. Wszedłem do gry około 5h później i chciałem zagrać mecz division rivals. Nagle wchodząc do meczu pokazuje się spotkanie ars...ociężała rozgrywka i opóźniona reakcja zawodników, również offline Cześć, mam problem z rozgrywką w EA SPORTS FC 27 na PC (Steam). Zawodnicy poruszają się bardzo ociężale i reagują z opóźnieniem na moje polecenia. Podania, drybling, sprint, obracanie się i zmiana k...Sesja niedostępna Siema, od kilku dni mam problem. Mianowicie: kiedy odpalam Rivals lub Gauntlet (SB, rush działają) zaakceptuję trykoty... zacina oczekiwanie. Ping się zmienia, animacja działa, ale nie łączy. Po min...Wyrzucanie z meczu Gram na ps5 i za każdym razem jak wchodzę do rush wybieram normalnie zawodnika zaczyna się mecz , lecz gdy są pokazywane składy przeciwnika wyrzuca mnie z meczu i pokazuje komunikat „Utracono połącze...