Open Side Menu
Skip to contentEA Forums
English (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiEA SPORTS FC™
  3. FC 27
  4. FC 27 Problemy techniczne

Forum Discussion

Nixooneq's avatar
Nixooneq
Rising Newcomer
4 days ago

xd

5 minut mieli pierwszy mecz w fc. dzieki ea

zawieszanie się gry
No RepliesBe the first to reply

Recent Discussions

• Greg2327's avatar

Draft

Zróbcie coś z oszustami w tej grze. Chciałem zagrać w drafta i wywaliło zaraz na początku meczu. Jakimś cudem utrata pakietów tylko w tam. Ocenę łącza miałem 99/100
    Greg2327
    45 minutes ago
  • Dobbryy's avatar

Arsenal vs arsenal

Grałem mecz division rivals i wyrzuciło mnie z gry bo wywaliło mi internet. Wszedłem do gry około 5h później i chciałem zagrać mecz division rivals. Nagle wchodząc do meczu pokazuje się spotkanie ars...
    Dobbryy
    1 hour ago
  • sparkypl4444's avatar

ociężała rozgrywka i opóźniona reakcja zawodników, również offline

Cześć, mam problem z rozgrywką w EA SPORTS FC 27 na PC (Steam). Zawodnicy poruszają się bardzo ociężale i reagują z opóźnieniem na moje polecenia. Podania, drybling, sprint, obracanie się i zmiana k...
    sparkypl4444
    1 hour ago
  • RadekKNZ's avatar

Sesja niedostępna

Siema, od kilku dni mam problem. Mianowicie: kiedy odpalam Rivals lub Gauntlet (SB, rush działają) zaakceptuję trykoty... zacina oczekiwanie. Ping się zmienia, animacja działa, ale nie łączy. Po min...
    RadekKNZ
    3 hours ago
  • Medzineq's avatar

Wyrzucanie z meczu

Gram na ps5 i za każdym razem jak wchodzę do rush wybieram normalnie zawodnika zaczyna się mecz , lecz gdy są pokazywane składy przeciwnika wyrzuca mnie z meczu i pokazuje komunikat „Utracono połącze...
    Medzineq
    3 hours ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie PolicyOnline Service UpdatesNotice at CollectionSecurity

© Electronic Arts Inc.

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.

Pin Reply
Unpin Reply
Pinned Reply
just now
yesterday
[XX] seconds ago
[XX] minutes ago
[XX] hours ago
[XX] days ago
[XX] second ago
[XX] minute ago
[XX] hour ago