q8n5b91csfesSeasoned Newcomer1 day agoBłąd fc mobileProszę o naprawienie błędu w grze FC Mobile, który że jak wybieram główny skład a gram reprezentacją w meczach h2ht lub menadzer mode i vs attack
Recent DiscussionsNie mogę się zalogować do konta za pomocą g-maila Witam serdecznie od dłuższego czasu mimo wielu prób mam problem z logowaniem się do konta, kod do odzyskania hasła nie jest widoczny na g-mailu . Błąd picków do wybrania w FC Mobile Witam, chciałbym zgłosić błąd, który dotyczy piłkarzy do wyboru w trybie "dogrywka". Gdy wchodze w tą dogrywkę i chce wejść w strefę piłkarzy do wyboru to mam komunikat, żebym spróbował później i ni...Błąd fc mobile Proszę o naprawienie błędu w grze FC Mobile, który że jak wybieram główny skład a gram reprezentacją w meczach h2ht lub menadzer mode i vs attack Dokonałem zakupu za 49.99 PLN i nie mam pakietu pass I pieniędzy Chce zwrot pieniędzy które wydałem że względu na to że nie dostałem pakietu i nie mam pieniędzy Mega problem po aktualizacji czwartkowej ... Od czwartku gdy pojawila się aktualizacja nie można grać żadnych meczów z przeciwnikami . Ładuje się do 100 procent mecz i dalej nic ... Można czekać wieczność... Zmiana języka nie pomaga ...i zero m...