Forum Discussion

thebestfootbal's avatar
thebestfootbal
Rising Newcomer
6 days ago

FC Mobile

Nie mogę nic kupić w grze i pokazuje mi błąd męczę się z tym już ogromnie długo niby taka firma duża a jednak nie potrafią sobie poradzić z takim błędem wyskakuje mi błąd nr 20005 robiłem wszystko naprawcie mi konto!!!

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 days ago

Hej thebestfootbal​ 

Czy możesz powiedzieć nam jakie kroki zostały przez Ciebie dotychczas wykonane? Poniżej zamieszczam kilka kroków, które pomogly innym w rozwiązaniu teog problemu. 

1.  Zamknij całkowicie grę FC Mobile.
    2. Uruchom ponownie telefon.
    3. Wyloguj się i zaloguj ponownie w sklepie Google Play (Android) lub App Store (iPhone).
    4. Wyłącz VPN oraz tryb oszczędzania baterii.
    5. Sprawdź, czy Twoja metoda płatności jest aktualna i czy nie masz żadnych oczekujących płatności.
    6. Zmień tymczasowo język urządzenia na angielski, uruchom ponownie grę i spróbuj jeszcze raz dokonać zakupu. 
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 days ago

Hej thebestfootbal​ 

Rozumiem, że to frustrujące, zwłaszcza jeśli problem utrzymuje się od dłuższego czasu.

Kod błędu 20005 może mieć kilka przyczyn, dlatego chciałabym dopytać o kilka rzeczy:

• Czy korzystasz z VPN, prywatnego DNS lub aplikacji zmieniającej lokalizację?
    • Czy kraj ustawiony na Twoim koncie Google Play jest zgodny z krajem, w którym obecnie przebywasz?
    • Czy zmieniałeś ostatnio region lub język telefonu? Jeśli tak, czy po zmianie uruchomiłeś ponownie urządzenie i sprawdziłeś, czy problem nadal występuje?