Open Side Menu
Skip to contentBrand Logo
English (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums Polski
  3. EA SPORTS FC™
  4. FC Mobile

Forum Discussion

qnrkhiddcynf's avatar
qnrkhiddcynf
Newcomer
7 hours ago

Mam problem z kupowaniem rzeczy w FC Mobile.

Dzień dobry,

chciałbym zgłosić błąd związany z możliwością kupowania rzeczy w Fc Mobile. Zamiast ceny wyświetla się kreska (,,-") a po kliknięciu pojawia się komunikat i nie mogę kupić danej rzeczy.

Proszę o sprawdzenie problemu i informacje czy istnieje możliwość go rozwiązania

Z góry dziękuje za pomoc.

Pozdrawiam 

android
No RepliesBe the first to reply

Recent Discussions

• hfz4a2lpgjil's avatar

Nie dostałem

Nie mam czegoś co kupiłem
    hfz4a2lpgjil
    7 hours ago
  • qnrkhiddcynf's avatar

Mam problem z kupowaniem rzeczy w FC Mobile.

Dzień dobry, chciałbym zgłosić błąd związany z możliwością kupowania rzeczy w Fc Mobile. Zamiast ceny wyświetla się kreska (,,-") a po kliknięciu pojawia się komunikat i nie mogę kupić danej rzeczy....
    qnrkhiddcynf
    7 hours ago
  • 43322's avatar

Glitch z kupywaniem

Nie mogę kupować zadnych ofert powiewaz pisze mi ze niby mam się zalogowac na konto google, po mimo zalogowaniu problem dalej nie ustępuje, próbowałem sie wylogowac i zalogować ponad 20 razy
    43322
    8 hours ago
  • 0y9fjht6ywoy's avatar

Bramkarze

Naprawcie grę bramkarzy bo po tej aktualizacji w ogóle prawie nic nie bronią [Moved to FC Mobile PL. Please review our guidelines regarding language posts - CM]
    0y9fjht6ywoy
    1 day ago
  • mak9gccrm0dg's avatar

Dokonałem zakupu za 49.99 PLN i nie mam pakietu pass I pieniędzy

Chce zwrot pieniędzy które wydałem że względu na to że nie dostałem pakietu i nie mam pieniędzy
    mak9gccrm0dg
    1 day ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie PolicyOnline Service UpdatesNotice at CollectionSecurity

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.

Pin Reply
Unpin Reply
Pinned Reply
just now
yesterday
[XX] seconds ago
[XX] minutes ago
[XX] hours ago
[XX] days ago
[XX] second ago
[XX] minute ago
[XX] hour ago