CezborkoNewcomer26 days agoSolvedNie mogę nic kupić w sklepie nie mam cen dlaczego Proszę o pomoc i kontakt Lucasoon2123 days agoMi wystarczyło że zmieniłem język systemu na angielski i już widziałem ceny oraz mogłem kupować
Lucasoon2123 days agoMi wystarczyło że zmieniłem język systemu na angielski i już widziałem ceny oraz mogłem kupować
Lucasoon2123 days agoMi wystarczyło że zmieniłem język systemu na angielski i już widziałem ceny oraz mogłem kupować
Featured PlacesFC Mobile Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 25 minutes ago347 Posts
FC Mobile Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 25 minutes ago347 Posts
Recent DiscussionsFc mobile Brak możliwości zakupu Star passa w grze wszelkie próby dodania karty odświeżenia aplikacji i wgl nic to nie daje W zakładce beckham zagrałem wszystkie mecze i nie dostaje zdobytych nagród W zakładce z Beckhamem zagrałem wszystkie możliwe mecze oraz skille i nie dostałem zdobytych nagród (CM: Thread moved from EN FC Mobile to PL FC Mobile. Please post in the language of the board.) Brak nagrody Nie wiem czemu nie dostałem nagrody z trybu attack wbiłem chempion i nic nie dostałem wszystko sprawdziłem nawet profilowego nie dostałem (CM: Thread moved from EN FC Mobile to PL FC Mobile. Pleas...h2h Czemu jak jestem blisko ostania gwiazdkę przed awansem o rangę wyżej to wyrzuca mi mecz i odejmuje mi gwiazdkę i pisze że to przez połączenie internetowe a wcześniej było świetne sytuacja powtórzyła ...Hej jak kupic cos psc w fc mobile Jak chcem kupic w grze mam jakiś błąd