Blaq92 years agoZakup fc points Na iOS nie mogę dokonać zakupu fc points, Star pass itd taki oto komunikat IMG_2039.png1.2 MB
EA_KubaCommunity Manager to Blaq92 years agoDzięki za odpowiedź @Blaq9 Sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się po odpięciu i ponownym zatwierdzeniu formy płatności do Twojego konta Game Center. https://support.apple.com/pl-pl/HT213276
Recent DiscussionsTOTS Token Dlaczego mam 0 TOTS Token? Czy wam też nie działa Wy wam też nie działa FIFA Włamanie na konto Ktoś włamuje mi się na konto w grze i wydaje wszystko co zbieram . Nie mam innej aktywności logowania na swoim koncie Gmail więc konto musi być podpięte pod inne lub inne logowanie . Jak usunąć tych ...Kolejny błąd od strony EA SPORTS FC Mobile Może zacznę od tego że mam obecnie telefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro wersja Polska. Android 16! I w grze FC mobile 26 ustawienia mam najniższe i nie ma możliwości zmiany! Bug EA SPORTS. Mam starszy te...Dodanie gier oraz FC 26 MOBILE. Proszę o dodanie FC MOBILE 26 do AppGallery. Gra jest bardzo popularna i przyda się użytkownikom Huawei, i będą mieli łatwy dostęp zainstalowanie gier od EA SPORTS. (CM: Thread moved from EN EA FC ...