hamerka9
30 days agoRising Newcomer
Brak dostępu do starego konta EA; zużyty kod do FIFA 12,
Witam. Naszła mnie ochota na pogranie w FIFE 12. Posiadam wersję pudełkową tej gry. Jednak problem leży w tym, że konto na którym gra była przypisana wyparowało. Nie wiem czy EA usunęło je, czy zabl...
- 30 days ago
Hej hamerka9
Cześć, rozumiem sytuację – w przypadku starszych gier to niestety dość częsty problem. Przygotowałam najważniejsze informacje w skrócie:
- Kody gier EA są jednorazowe i na stałe przypisywane do konkretnego konta EA. Jeśli kod jest oznaczony jako zużyty, nie da się go ponownie aktywować na innym koncie.
- Instalacja przez EA app (dawniej Origin) jest wymagana – nie ma możliwości uruchomienia wersji PC bez zalogowania się na konto EA.
Co możesz jeszcze zrobić:
- Skontaktować się ponownie z Pomocą EA przez czat lub email i poprosić o odzyskanie starego konta EA
- Przygotuj następujące informacje:
- adres e-mail powiązany z twoim kontem EA
- dowolne nazwy użytkownika lub konsolowe identyfikatory (np. tagi gracza Xbox Live czy identyfikatory internetowe w sieci PlayStation™Network) powiązane z twoim kontem EA
- wszelkie numery faktur za gry kupione w naszym sklepie lub kody produktów posiadanych gier.