BartoszHDRising Newcomer4 months agoBrakująca zawartość powitalna FC26 Witam serdecznie wszystkich. Od początku mojej przygody w FC26 nie otrzymałem zawartości związanej z graniem w poprzednią wersję - FC25. Czy jest jakiś sposób by je otrzymać?
Recent DiscussionsOszukanie przez które nie mam wymarzonej karty Ibarbo Witam chciałbym zgłosić że wygrałem mecz wszystko ok wszedłem do menu rozłączyło mnie ale miałem świetne połączenie wszedłem znowu i zobaczyłem że mecz który wcześniej wygrałem mam jako porażke a prz...Na tym systemie utworzono zbyt wiele kont UT Witam zamówiłem ze strony online lombardu konsole ps4 i kupiłem nowe ea fc 26 gdy próbuje włączyć UT pokazuję mi się błąd "na tym systemie utworzono zbyt wiele kont ut"ktos wiele jak to naprawić?...problemy z logowaniem mam problem z logowaniem sie do fc26 moge normalnie wlaczyc gre ale gdy proboje wejsc do UT lub do kariery gra daje komunikat w tej chwili polaczenie z danym trybem jest nie mozliwe probowalem w apli...Pomóżcie proszę! Na jednej konsoli PlayStation 5 , ale na dwóch kontach, gram z lokatorem w FC26 . Lokator twierdzi np że kiedy wyjdę raz na kilka spotkań (raz bylo tak ze wyszedlem z trzech gier Rivals pod rzad )gry...Gra ea fc 26 zostanie zamknieta z powodu zakonczenia pracy ea app Witam. Zakupiłem oraz zainstalowałem FC26 w aplikacji Steam. Po 5min podczas gry , aplikacja zamyka się i pokazuje tylko komunikat ... " Gra EA Fc26 zostanie zamknięta z powodu zakończenia pracy ea a...