Forum Discussion

62fbd905975cfc48's avatar
62fbd905975cfc48
Seasoned Newcomer
2 months ago
Solved

Fc 26- brak po zakupie????

Witam serdecznie

Opiszę swój problem otóż zakupiłem grę na allegro w wersji cyfrowej. Otrzymany kod wkleiłem w aplikacji ps app i dodało mi ją i było napisane że jak odpalę konsole to ta gra powinna być już dodana i wyszedlem z apki i po jakis 10 h chce zainstalować grę ale nie widzę jej ani na konsoli ani na apce a jak chce zrealizowac kod ponownie to pisze że już został zrealizowany. Gdzie mogę znaleźć tę grę i czy wogole ja będę miał czy przepadła ???

Proszę o pomoc i dziękuję ślicznie z góry 💪💪💪

4 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej 62fbd905975cfc48​ 

Istnieje możliwość, że przypisałeś grę do innego konta. W aplikacji na telefonie mogłeś mieć zalogowane inne konto, niż to na którym grasz na konsoli. 

Czy na samej konsoli zalogowanych jest kilka kont? 

• 62fbd905975cfc48's avatar
    62fbd905975cfc48
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Tak mam kilka konta ale jestem pewny że na aplikacji miałem główne konto swoje zalogowane 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Upewnij się, że zakupiony kod aktywował grę a nie np. zawartość bonusową w grze. Możesz dodatkowo skontaktować się z pomocą SONY, czy jest możliwość sprawdzenia, do którego z Twoich kont jest przypisany ten kod.

Featured Places

Node avatar for FIFA Dyskusja o serii

FIFA Dyskusja o serii

Kochasz piłkę nożną? Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swojej pasji do serii FIFA, Ultimate Team i nie tylko.Latest Activity: 3 days ago
107 Posts