Forum Discussion

Bishoft's avatar
Bishoft
Rising Newcomer
1 month ago

Zmiany w nadchodzącej odsłonie EA FC 26

Cześć wszystkim!

Po bardzo długim okresie postanowiłem zakupić najnowszą odsłonę gry o football'u. Moim ostatnim tytułem była Fifa 14 beta. Pierwsze wrażenie - jeszcze bardziej realistyczne postacie, animacje, styl prowadzenia akcji oraz interakcje. Tryb ultimate jest tragiczny - lepiej by było dodać autoplay'a i na tym opierać progresje oraz rywalizację jeżeli jest to prowadzony w aktualny sposób. Tryb ten bardziej przypomina fifa manager'a. Jak ustosunkowalibyście się do moich odczuć? Pozdro dla fanów gry.

4 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej Bishoft​ , dzięki za podzielenie się swoimi pierwszymi wrażeniami po powrocie do serii 🙂

Fajnie słyszeć, że zauważasz pozytywne zmiany w realizmie i animacjach . To coś, na co wielu graczy zwraca uwagę. Jednocześnie rozumiem, że tryb Ultimate może nie trafiać w Twoje oczekiwania, zwłaszcza jeśli odbierasz go bardziej jako doświadczenie „menedżerskie” niż typowo piłkarskie. 

Jeśli masz chwilę, daj znać trochę więcej: co dokładnie sprawia, że odbierasz ten tryb w taki sposób? Czy chodzi bardziej o tempo rozgrywki, system progresji, sposób budowania składu, czy może coś innego? 

Chętnie też usłyszymy, jak wypadają u Ciebie inne tryby poza Ultimate Team-em, czy któryś bardziej przypomina to, czego oczekiwałeś po powrocie do gry?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    1 month ago

Bishoft​ Super, że wróciłeś do serii po takiej przerwie - zmiany w gameplayu faktycznie są spore i wielu graczy zwraca uwagę na większy realizm. Jeśli chodzi o Ultimate Team, opinie są podzielone, więc warto dać sobie jeszcze trochę czasu i sprawdzić różne tryby, bo każdy znajduje coś dla siebie.

• Bishoft's avatar
    Bishoft
    Rising Newcomer
    27 days ago

Po 100h gry i zdobyciu składu 90+ gra w trybie ultimate jest przyjemniejsza. Chyba spóźniłem się z zakupem. Domyślam się, że na początku sezonu gra słabszymi kartami jest bardziej wyrównana. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    27 days ago

Wcześniej czy później najważniejsze, że zdobywasz doświadczenie. Dzięki za podzielenie się tym!