Polak87543Seasoned Novice10 months agoSolvednie mozna zapisac ustawien osobistych 1 fc25 co zrobic platforma xbox one i niemoge zagrac w kariere bo niemoge zapisac jej Polak87543 to Polak8754310 months agodobra juz mi dziala zrobilem hard reset konsoli
Featured PlacesFIFA Dyskusja o serii Kochasz piłkę nożną? Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swojej pasji do serii FIFA, Ultimate Team i nie tylko.Latest Activity: 2 days ago110 Posts
FIFA Dyskusja o serii Kochasz piłkę nożną? Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swojej pasji do serii FIFA, Ultimate Team i nie tylko.Latest Activity: 2 days ago110 Posts
Recent DiscussionsFifa 23 w bibliotece Witam, posiadam problem odnośnie gry fifa 23. Kupiłem tą grę, posiadam ją w bibliotece lecz nie mam możliwości pobrania jej gdyż widnieje napis "zakup niemożliwy" mimo że zakupiłem tą grę. Wskaźnik gracza Witam mam pytanie posiadam xbox seria x jak zmienić kolor trójka nad zawodnikiem .Chciałbym używać niebieskiego a nie ma opcji zmiany jest cały czas czerwony. Problem z rozłączeniem w trybie Rivals EA FC 26 Na końcu meczu w trybie Rivals gra wyrzuca mnie z serwera. Dostaję komunikat o utracie połączenia z serwerami, mimo że mam stabilny internet na kablu. Dodatkowo pojawia się informacja, że rzekomo opu...Wersje językowe gry FC 26 Witam wszystkich, proszę o informację, czy jeśli zakupię na konsolę ps5 grę FC 26 na płycie w niemieckiej wersji językowej to czy po zainstalowaniu będę mógł ustawić polską wersję językową w całej gr...Zmiana ustawień sterowania padem podczas turnieju Witam. Mam problem. Gram turniej w 4 osoby w Fc26 na konsoli Xbox series x. Dwie osoby chcą grać ustawieniami pada na alternatywnych a dwie na klasycznych. Przy wyborze stron jedna z osób ma ustawien...