Polak87543Seasoned Novice11 months agoSolvednie mozna zapisac ustawien osobistych 1 fc25 co zrobic platforma xbox one i niemoge zagrac w kariere bo niemoge zapisac jej Polak87543 to Polak8754311 months agodobra juz mi dziala zrobilem hard reset konsoli
Recent DiscussionsPomóżcie proszę! Na jednej konsoli PlayStation 5 , ale na dwóch kontach, gram z lokatorem w FC26 . Lokator twierdzi np że kiedy wyjdę raz na kilka spotkań (raz bylo tak ze wyszedlem z trzech gier Rivals pod rzad )gry...Gra ea fc 26 zostanie zamknieta z powodu zakonczenia pracy ea app Witam. Zakupiłem oraz zainstalowałem FC26 w aplikacji Steam. Po 5min podczas gry , aplikacja zamyka się i pokazuje tylko komunikat ... " Gra EA Fc26 zostanie zamknięta z powodu zakończenia pracy ea a...Problem Mam problem jak odpalam ultimate team i wchodze w te sezony co sie punkty zbiera to pisze mi ze usługa przepustki sezonowej jest aktualnie niedostepna i osiaganie postepów w ramach przepustki sezonow...EA anticheat broken I want to play fc26 but when i enter fc it shows to install antucheat i do it then close app (as they sey sfter installation) then i open it again and it shows again. When i try to do it in their app...Brak CD Key w pudełku Kupiłem grę w Media Expert w wersji pudełkowej na Xbox i nie ma w środku klucza? Proszę o pomoc