macian71Seasoned Newcomer4 months agoSLOW MOTION I NIEDZIAŁAJĄCY PAD PO "AKTUALIZACJI" Po ostatniej aktualizacji pad przestał mi działać. Gdy kupiłem wersje ultimate na początku po odpaleniu pada nie działał w początkowych meczach, po 3 dniach po "rozwiązaniu" i ustawieniu vsync na on ...Show More
Sztacu2807Newcomer4 months agoNie chce mi zaliczyć zadania Ukończ ewolucję podstaw chociaż wykonałem ewolucję już 3 razy.
Recent DiscussionsOszukanie przez które nie mam wymarzonej karty Ibarbo Witam chciałbym zgłosić że wygrałem mecz wszystko ok wszedłem do menu rozłączyło mnie ale miałem świetne połączenie wszedłem znowu i zobaczyłem że mecz który wcześniej wygrałem mam jako porażke a prz...Na tym systemie utworzono zbyt wiele kont UT Witam zamówiłem ze strony online lombardu konsole ps4 i kupiłem nowe ea fc 26 gdy próbuje włączyć UT pokazuję mi się błąd "na tym systemie utworzono zbyt wiele kont ut"ktos wiele jak to naprawić?...problemy z logowaniem mam problem z logowaniem sie do fc26 moge normalnie wlaczyc gre ale gdy proboje wejsc do UT lub do kariery gra daje komunikat w tej chwili polaczenie z danym trybem jest nie mozliwe probowalem w apli...Pomóżcie proszę! Na jednej konsoli PlayStation 5 , ale na dwóch kontach, gram z lokatorem w FC26 . Lokator twierdzi np że kiedy wyjdę raz na kilka spotkań (raz bylo tak ze wyszedlem z trzech gier Rivals pod rzad )gry...Gra ea fc 26 zostanie zamknieta z powodu zakonczenia pracy ea app Witam. Zakupiłem oraz zainstalowałem FC26 w aplikacji Steam. Po 5min podczas gry , aplikacja zamyka się i pokazuje tylko komunikat ... " Gra EA Fc26 zostanie zamknięta z powodu zakończenia pracy ea a...