Forum Discussion

rey1997ea's avatar
rey1997ea
Rising Novice
31 days ago
Solved

UT - Serwery EA nie mogą przetworzyć twojego żądania

Witam mam problem , po rozegranym meczu wyskakuje mi komunikat "serwery EA nie mogą przetworzyć twojego żądania" po ponownym zalogowaniu otrzymuję kolejny komunikat że to ja opuściłem spotkanie, co spowoduje obniżenie zysków. .... 

Bardzo proszę o pomoc . 

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    30 days ago

Hej rey1997ea 

Czy kiedy pojawił się ten błąd wcześniej grałeś/ aś dużą liczbę meczy w krótkim odstępie czasowym? Czy często zdarza Ci się, wcześniej wyjść z meczu, np. po zdobyciu gola lub odblokowaniu osiągnięcia, bez jego zakończenia?  

• rey1997ea's avatar
    rey1997ea
    Rising Novice
    28 days ago

Witam tak rozegrałem sporą liczbę meczów w krótkim odstępie czasowym.  Męczy raczej nie opuszczam - jeśli się zdarzy to głównie przez jakieś problemy z serwerami. Pozdrawiam 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    28 days ago

Czy po tej "przerwie" komunikat ustąpił? Warto tez przejrzeć raporty meczowe, aby sprawdzić czy wystąpiły w tym czasie nieprawidłowości z połączeniem. Jeśli zauważysz w raportach np. wysoki ping czy też utratę pakietów, polecam wykonanie zaleceń z poradnika.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    27 days ago

Z tego, który podlinkowałam we wcześniejszym poście 😉

About FIFA Dyskusja o serii

Kochasz piłkę nożną? Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swojej pasji do serii FIFA, Ultimate Team i nie tylko.33 PostsLatest Activity: 5 days ago