DisplayName field missing from registry
DisplayName field missing from registry - taki otrzymuję komunikat, gdy próbuję uruchomić grę.
Produkt zainstalowałem wczoraj na swoim komputerze, ale z racji, że gra po instalacji pobierała jeszcze dodatkowe 5GB aktualizacji, a przy moim obecnym łączu w tym mieszkaniu trwało by to stanowczo za długo - postanowiłem pobrać grę na komputerze w drugim mieszkaniu, gdzie łącze jest znacznie szybsze.
Po zainstalowaniu gry i pobraniu update-u skopiowałem pliki na dysk zewnętrzny i wróciłem do siebie podmieniając pliki, które wcześniej nie zostały do końca pobrane na moim komputerze. Origin zweryfikował wszystkie pliki i wydawało się, że wszystko jest w porządku. Jednak, gdy wczoraj próbowałem uruchomić grę kompletnie ona nie startowała. W trybie offline miałem komunikat o podobnym błędzie.
Dzisiaj przywiozłem mój komputer do mieszkanie, gdzie mam dobre łącze i zainstalowałem grę oraz aplikacja pobrała mi aktualizację.
Niestety, gdy uruchamiam grę otrzymuję komunikat o błędzie: w ostatnim czasie zbyt wiele komputerów uzyskiwało dostęp do gry DisplayName field missing from registry. powiązanej z tym kontem.Spróbuj ponownie później.
Proszę o pomoc. Dodam, że gra zakupiona w wersji pudełkowej.