Forum Discussion

jarzab122's avatar
6 years ago
Solved

Kierownica logitech G920

Mam taki problem nie znalazłem rozwiązania więc proszę o pomoc posiadam gre Need For Speed Gold z 2015 roku gra bardzo mi się spodobała ale grałem na klawiaturze co było trochę nie wygodne dla mnie na późniejszych etapach gry zakupiłem więc kierownice Logitech G920 gdy przełączam w ustawieniach gry na nią dalej jest nie aktywna w grze jak mogę rozwiązać ten problem przyznam sie że zakup owej kierownicy była głównie ta gra a tu klapa i dalej muszę grać na klawiaturze Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.

Pozdrawiam 

• wszystkie sterowniki był dobre kierownica była widoczna przez Windows ale gry jej nie widziały samo odinstalowanie sterowników i ich instalowanie nic nie dawało pomogło dopiero odinstalowanie wszystkich sterowników kierownicy oraz portów usb i odinstalowanie kierownicy i ponowne ich instalowanie nie wiem gdzie leżał problem ale pomogło może się to komuś przyda z podobnym problemem.

Pozdrawiam

4 Replies

• Witaj

Czy masz pobrane sterowniki do kierownicy? oraz spróbuj zresetować ustawienia do początkowych. Kierownica  jak najbardziej jest obsługiwana przez grę. 

• jarzab122's avatar
    jarzab122
    6 years ago

Tak mam najnowsze sterowniki dostępne na na stronie producenta 

• wszystkie sterowniki był dobre kierownica była widoczna przez Windows ale gry jej nie widziały samo odinstalowanie sterowników i ich instalowanie nic nie dawało pomogło dopiero odinstalowanie wszystkich sterowników kierownicy oraz portów usb i odinstalowanie kierownicy i ponowne ich instalowanie nie wiem gdzie leżał problem ale pomogło może się to komuś przyda z podobnym problemem.

Pozdrawiam

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,509 PostsLatest Activity: 24 days ago