Forum Discussion

CoByNie's avatar
7 years ago
Solved

Need For Speed Hot Pursuit 2010 problem z kodem

Witam!

Jak w temacie, mam problem z gra nfs hot pursuit 2010 (limited edition ale to chyba bez znaczenia). Kwestia jest taka, ze chcialem po prawie 10latach wrocic do tej gry, lecz natknalem sie na pewien problem. Gre mam oczywiscie oryginalna, i kiedy musze podac kod rejestracyjny (dobrze wpisuje, kilka razy probowalem) wyskakuje mi blad "przekroczono limit aktywacji dla tego kodu rejestracyjnego. Aby uzyskac wiecej informacji skontaktuj sie z dzialem obslugi klienta." Mam takze opcje "odwiedz strone pomocy" lecz ona nie dziala. Co moge zrobic w tej sytuacji? Z gory dzieki za odpowiedz 🙂

• Witaj

Stare gry gry że względów bezpieczeństwa mają pewne limity i ilości instalowań A z racji tego że to stara gra więc takowe zabezpieczenia miała.

W celu dalszej gry wymagany  będzie kontakt z suportem nadadzą oni nową licencję i można będzie grać dalej.

Aby skontaktować się z doradcą EA wykonaj poniższe kroki.

1. Wejdź na https://help.ea.com/pl/
    2. Wybierz opcję "Pomóż w grze".
    3. Wybierz produkt, którego dotyczy problem.
    4. Zjedź na sam dół, a następnie wybierz "Skontaktuj się z nami".
    5. Wybierz platformę oraz odpowiedni temat.
    6. Wybierz formę kontaktu (wybór rożni się w zależności od danego kraju)

Nie ma innej możliwości niż rozmowa telefoniczna lub live chat. live chat, Tylko w języku angielskim. Aby uzyskać do niego dostęp, zmień język/region strony kontaktu na Stany Zjednoczone w prawym górnym rogu. Tel. +48 (22) 397 08 40  Linie otwarte od poniedziałku do piątku w godzinach 12.00-21.00.

1 Reply

• Witaj

Stare gry gry że względów bezpieczeństwa mają pewne limity i ilości instalowań A z racji tego że to stara gra więc takowe zabezpieczenia miała.

W celu dalszej gry wymagany  będzie kontakt z suportem nadadzą oni nową licencję i można będzie grać dalej.

Aby skontaktować się z doradcą EA wykonaj poniższe kroki.

1. Wejdź na https://help.ea.com/pl/
    2. Wybierz opcję "Pomóż w grze".
    3. Wybierz produkt, którego dotyczy problem.
    4. Zjedź na sam dół, a następnie wybierz "Skontaktuj się z nami".
    5. Wybierz platformę oraz odpowiedni temat.
    6. Wybierz formę kontaktu (wybór rożni się w zależności od danego kraju)

Nie ma innej możliwości niż rozmowa telefoniczna lub live chat. live chat, Tylko w języku angielskim. Aby uzyskać do niego dostęp, zmień język/region strony kontaktu na Stany Zjednoczone w prawym górnym rogu. Tel. +48 (22) 397 08 40  Linie otwarte od poniedziałku do piątku w godzinach 12.00-21.00.

Featured Places

Node avatar for NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 8 hours ago
1,540 Posts