Forum Discussion
@VagFamilia997 Witaj!
Na początek spróbuj poniższego:
- Wyłączyć celem testowym antywirus, który może blokować uruchomienie/aktywacje gry, szczególnie wrażliwe są AVG/AVAST, McAfee, Malware-bytes
- Odinstalujcie następnie program Origin (nie spowoduje to usunięcie gry ) > Programy i funkcję
- Pobierzcie najnowszą wersję z naszej strony
- Zainstalujcie Origin z domyślnymi ustawieniami!
- Uruchomcie następnie skrót do aplikacji Origin, jako Administrator! - instrukcja
Zastosuj obejście z wyłączeniem chmury. Jeśli nadal gra nie będzie startować udaj się do folderu/biblioteki %USERPROFILE%\Documents i tam zmień nazwę folderu Need for Speed(TM) Payback na np. Need for Speed(TM) Payback kopia i uruchom grę.
Jeśli opisany problem nadal będzie występować, prześlij nam proszę raport DXDIAG do Twojej odpowiedzi. Powodzenia! 🤞
Mam problem, mianowicie posiadam wersję pudełkową gry NFS Payback, ale nie mam DVD ROM więc zarejestrowałem kod produktu w Origins. Zainstalowałem grę chcę zagrać i nic, wraca do aplikacji Origins. Mimo że proces w menadżerze zadań się pojawia to po paru sekundach znika. Zastosowałem się do wszystkich waszych rad i nic. Mam nadzieję na pomoc, w załączniku wysyłam raport DXDIAG.
- MattiuDefo8 years agoHero+
Korzystasz z procesora Intel Pentium G3260 zajrzyj do tego wątku jest tam informacja i obejście, lecz nie wiadomo czy zadziała.
- Anonymous8 years agoByłem na tej stronie. Właśnie z tej strony prubowałem wszystkiego nawet tego pliku user.cfg i nie działa.
About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 13 days ago
Język w nfs unbound
Solved16 days ago- 22 days ago