Forum Discussion
Hej @LISON55555
Dzięki za Twoje zgłoszenie i opisanie występującego problemu. 🙂
Czy problem pojawia się również kiedy podłączysz, do swojego laptopa zewnętrzną klawiaturę?
W niektórych przypadkach podobny problem można było rozwiązać poprzez zmianę rozdzielczości gry, sprawdź proszę czy po jej zmianie, klawiatura nadal się blokuje.
@LISON55555 napisał/a:
(...)
Czy konto które musiałem utworzyć aby zagrać od czasu do czasu jest płatne?
Czy naliczane są jakieś "podatki" z tytułu prowadzenia konta?
ODP: Konto EA jest całkowicie bezpłatne.
Czy pytania tutaj zadawane nie wiążą się z naliczaniem jakichś opłat?
ODP: Nie, zadawanie pytań na forum nie wiąże się z naliczaniem jakichkolwiek opłat.
Do kogo mam się zwrócić z tymi pytaniami, kto się tym zajmie (bo widzę, że wsparcie kończy się na sprzedaniu produktu jakim jest nfs rivlas i do widzenia)?
ODP: Oprócz forum Answers HQ, istnieje również możliwość kontaktu telefonicznego z nami. Miej na uwadze, że jeśli do nas zadzwonisz mogą zostać naliczone opłaty za rozmowę z numerem stacjonarnym wedle stawek Twojego operatora.
Jak mam się dowiedzieć czy ktoś udzieli mi odpowiedzi (jestem tu nowy, nie korzystałem z tej usługi)?
ODP: Forum AHQ to przede wszystkim forum społeczność skupionej wokół gier EA. Jeśli chcesz porozmawiać bezpośrednio z przedstawicielem EA skontaktuj się z nami telefonicznie.
Pozdrawiam
użytkownik
- 5 years ago
Witam,
dziękuję za zainteresowanie się moim przypadkiem.
Z zewnętrzną klawiaturą nie próbowałem, musiał bym dokupić.
Jeżeli chodzi o zmianę rozdzielczości np. z 1920x1080 na 1366x768 to po zaakceptowaniu klawiatura też przestała mi działać.
Chciałbym móc pograć np. w pociągu lub na wyjeździe pod namiotem - czy tutaj można coś zrobić żeby grać bez przeszkód jeżeli nie mam internetu? Czy gra wymaga ciągo połączenia z internetem?
Pozdrawiam
użytkownik
- 5 years ago
Witam,
gra nie reaguje teraz już nawet na starcie - po obejrzeniu wszystkich filmów i wyświetleniu się komunikatu aby nacisnąć enter klawiatura nie reaguje. Przetestowałem też z zewnętrzną klawiaturą zakupioną specjalnie do tej gry "hama keyboard kc-500" i tym razem bez rezultatu. Nie zmieniałem nic w ustawieniach ani rozdzielczości ani w przypisywaniu działaniu klawiszy bądź jakichś innych opcjach. Co teraz mam zrobić? przecież to jakiś żart. Jak można sprzedawać gre która nie działa.
Pytanie z innej beczki: jeżeli miałbym wypadek śmiertelny to czy konto się zamyka automatycznie? Jeżeli tak to po jakim czasie?
Pozdrawiam
użytkownik
- 4 years ago
Witam,
chciałbym usunąć obecne konto, proszę o pomoc.
Pozdro
user