Forum Discussion

Re: Gra Need For Speed Hot Pursuit nie uruchamia się

Obie gry nie uruchamiają się na czterech różnych komputerach, w czerech różnych konfiguracjach i trzech systemach operacyjnych. Jedyne co jest wspólne to program EA App który nie pozwala na uruchomienie tychże gier. Pojawia się w komunikacie o błędzie a także przycisk: "ZDOBĄDŹ" po kliknięciu którego trafiam na moją własną grę w mojej bibliotece która nie działa! 

Konkluzja - EA uniemożliwia ludziom granie w ich własne gry pozbawiając ich po cichu licencji, bo nie jest możliwe aby na 4 różnych komputerach ten sam problem wystąpił, szczególnie, że inne gry z EA uruchamiają się bez problemu. Dlaczego wobec tego EA usuwa cichaczem licencję? Jaki jest powód, jaki motyw? Aby znów kupić, tym razem: Need For Speed Remastered oraz - cóż za przypadek - Burnout Paradise Remastered!  Tak się doi nieświadomych ludzi kiedy remastery nie chcą się sprzedawać zgodnie z oczekiwaniami, kończy się wsparcie tłumacząc tym wszystkie problemy.  

Oto całą tajemnica, oto prawdziwy powód problemów, bo nikt mi nie pomógł i nie pomoże kiedy nie mam się już licencji gra się nie uruchomi po prostu i już 🙂

EA - Wstyd i hańba. 

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 13 days ago
1,541 Posts