Forum Discussion

EA_Kuba's avatar
EA_Kuba
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
2 years ago

Re: Need For Speed 2015 - PC - Błąd obiektu MSVCP100.dll

Hej @Siwy-1989AV 

Wydzieliłem Twój post z innej dyskusji, która dotyczyła innego problemu. Poprawiłem również tytuł Twojej dyskusji, aby lepiej oddawał treść problemu. 

Rozwiązanie opisanego przez Ciebie problemu znajdziesz na naszej stronie pomocy:

Błąd brakującego pliku msvcp100.dll

Jeśli system Windows wyświetla komunikat o błędzie informujący o brakującym pliku msvcp100.dll lub innym pliku .dll, pobierz i zainstaluj kilka programów, aby spróbować rozwiązać ten problem.

1. Przeczytaj artykuły firmy Microsoft na temat najnowszych udostępnionych plików programu Visual C++ do pobrania.
  2. Znajdź potrzebną wersję.
    • Możesz skorzystać z poniższej tabeli, aby ustalić, której wersji potrzebujesz.
  3. Wykonaj instrukcje pobrania pakietu VC++ i ewentualnych innych programów potrzebnych w przypadku danej wersji.
  4. W niektórych przypadkach będziesz mieć wybór między plikami vcredist_x64.exe a vcredist_x86.exe. Wybierz pierwszy, jeśli masz 64-bitowy system Windows, a drugi, jeśli masz system 32-bitowy.
    • Jak sprawdzić, która wersja systemu jest zainstalowana:
      1. Kliknij prawym przyciskiem myszy Komputer lub Mój komputer.
      2. Wybierz opcję Właściwości.
      3. Na karcie System powinna widnieć informacja o wersji zainstalowanego systemu (32-bitowy lub 64-bitowy).

2 Replies

• powiec mi skad mam wziasc klucz do gry jak powinnlem podstac e-maila z kluczem a nie dostalem .

jak mozesz  to odpisz 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Siwy-1989AV 

Po kupnie gra pojawia się automatycznie na Twoim koncie, na Twój adres nie jest wysyłany żaden klucz 🙂 

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,508 PostsLatest Activity: 2 days ago