Forum Discussion

EA_Kuba's avatar
EA_Kuba
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
6 years ago

Re: Samoistnie obracająca się kamera

Hej @justgethighpl 

Czy do konsoli podłączone są jakieś inne kontrolery (kierownica/gitara)? Jeśli tak, odłącz je na czas uruchomienia gry. Jeśli masz taką możliwość to sprawdź czy podobny problem pojawia się po podłączeniu innego kontrolera, oraz podłączeniu poprzez kabel bezpośrednio do konsoli.

2 Replies

• Hey słuchaj nie nic innego nie ma podłączonego . Dodam tylko że to jest nowy pad z tym wyjściem jack . A wydaje mi się ogólnie że ten problem zaczoł się od tego jak podłaczylem pada Xbox Elite . i on się coś tam konfigurował . i chyba ta jego konfiguracja jakby została przypisana do nowego kontrolera. Ale ani przeisntalowanie gry ani nic nie pomaga . szkoda ogólnie bo bardzo zalezy mi na tej gierce . a kurczę niemogę nawet pograć przez tą kamerę . 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @justgethighpl 

Dzięki za odpowiedź 🙂 

Wszystkie zapamiętane urządzenia powinny znajdować się tutaj:

1. Naciśnij przycisk Xbox , aby otworzyć przewodnik.
    2. Wybierz kolejno pozycje System > Ustawienia > Sensor Kinect i urządzenia > Urządzenia i akcesoria

Usuń wszystkie kontrolery, poza Twoim domyślnym (tym nie-Elite jak mi się wydaje 😉 ) i uruchom grę ponownie 🙂

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,520 PostsLatest Activity: 29 days ago