Anonymous
8 years agoWymagania sprzetowe
Wymagania sprzetowe: Witam, mam pytanie, zastanawiam sie nad kupnem NFS Payback ale w minimalnych wymaganiach napisane jest ze grafika musi miec 2GB pamieci a moja posiada jedynie 1GB Moj komp: Gr...
Witam
Przetestuj swój komputer czy spełnia wymagania gry stronie „Can you RUN it” pod kątem wymagań gry NFS Payback.
Gdybyś miał grafikę AMD 7850 która spełnia minimalne wymagania gry było by dobrze, ale w przypadku gdy posiadasz AMD HD 7770 ta grafika jest poniżej minimalnych wymagań i nie ma gwarancji czy gra na pewno zadziała, dlatego przetestuj komputer tak jak poniżej.
Może by i zadziałało, ale było by tak że 1 karta używana jest w pełni a druga tylko w pewnym stopniu.Myślę, że i tak by nie miało to sensu, bo za rok lub dwa karta może być już nie wspierana przez AMD co oznacza że nie będzie już do niej najnowszych sterowników A to z kolei uniemożliwi granie w najnowsze gry.Musisz też wziąść pod uwagę że grafika jest poniżej minimalnych wymagań nie wiem jak z innymi grami ale pewnie jest podobnie.