Anonymous
7 years agoZapis Gry NFS PAYBACK
Witam. Mam problem z grą, a dokładniej z zapisem gry. Wczoraj uruchomiłem grę, i upewniłem się że zapis w chmurze jest włączony. Po ok. 5 godzinnej grze wyłączyłem ją. Dzisiaj gdy ją uruchomiłem...
Witaj @KozakOkret
Na początek spróbuj nacisnąć PPM na "okładkę" grę w bibliotece Origin,wybierz właściwości gry, następnie przejdź do zakładki Zapisy gier w chmurze. W tym miejscu zjedź na dół i naciśnij Przywróć zapis - jeśli jest opcja. Spowoduje to przywrócenie ostatniego najnowszego zapisu lokalnego (nie z chmury) na wypadek przypadkowego nadpisania go zapisem z chmury.
Powodzenia.
Mam problem z tym ze dawno kupiłem ta grę chyba w 2022 albo 2023 i gdy teraz ją ponownie zainstalowałem całe postępy sie zresetowały
Hej Kaczorek00809
Zważając na to, że ostatni komentarz pojawił się w lipcu 2018 roku, chcielibyśmy poinformować, że wątek został zamknięty. Jednak jeśli potrzebujesz dalszej pomocy w tej sprawie, zachęcamy do utworzenia nowego postu, abyśmy mogli Ci pomóc w jak najlepszy sposób. Nie wahaj się zwrócić do nas, jesteśmy tutaj dla Ciebie!