Open Side Menu
Skip to contentBrand Logo
English (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums Polski
  3. Inne gry EA

Forum Discussion

PuzioPalmer67's avatar
PuzioPalmer67
Newcomer
7 months ago

companion fc26 app

mam problem nie moge wystawiac kart z listy tranferowej 

ios
No RepliesBe the first to reply

Recent Discussions

• XxJacoBoooo's avatar

CFL 26 Problem z Trialem

Mam aktywną subskrypcję EA Play, gra College Football 26 jest w bibliotece, a system wciąż widzi tylko wersję Trial, który się "skończył". Wykonałem już: reinstalację, czyszczenie cache konsoli, usun...
    XxJacoBoooo
    25 days ago
  • SzalonyLeesek's avatar

Madden 26 ultimate team

Mam problem z włączeniem opcji ultimate team w madden 26. Jest ona u mnie wyłączona Dlaczego ?
    SzalonyLeesek
    26 days ago
  • pycnqfcrv2jl's avatar

Usunięte miasta z klubu burmistrzów

Witam, Już drugi raz zdarzyło się, że w trakcie trwania wojny usunięto miasto z klubu burmistrzów. W drugim przypadku było to miasto założone na tablecie mojej córki. Po usunięciu miasta z klubu zni...
    pycnqfcrv2jl
    1 month ago
  • mj0see6a2sob's avatar

SimcityBuildit nieprzydzielony dodatkowy zakup

Witam! Mam problem z SimCity Buildity, a mianowicie kupiłem dodatkowy karnet burmistrza-kasa z konta została pobrana a po wszystkim wyświetlił się komunikat ERROR… i do dziś dnia nie przydzieliło m...
    mj0see6a2sob
    2 months ago
  • 0a2360ecf9fb5eda's avatar

Upadek SimcityBuildit

Niestety ale po ponad 10 latach gry moim miastem rozważam odinstalowanie gry. Ostatnimi czasy gra przechodzi nieuzasadnioną rewolucje aktualizacyjną, która przyczynia się z moich doświadczeń do masow...
    0a2360ecf9fb5eda
    2 months ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie Policy (Your Privacy Rights)Online Service UpdatesNotice at Collection
SecurityYouTube Terms of ServiceGoogle Privacy Policy

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.

Pin Reply
Unpin Reply
Pinned Reply
just now
yesterday
[XX] seconds ago
[XX] minutes ago
[XX] hours ago
[XX] days ago
[XX] second ago
[XX] minute ago
[XX] hour ago