PuzioPalmer67Rising Newcomer3 months agocompanion fc26 appmam problem nie moge wystawiac kart z listy tranferowej obraz_2025-09-28_171018314.png31 KB
Featured PlacesInne gry EA Dołącz do innych graczy, świętując klasyczne gry EA. Jesteś wiernym fanem Dungeon Keeper lub Theme Park? Jesteś we właściwym miejscu.Latest Activity: 7 days ago211 Posts
Inne gry EA Dołącz do innych graczy, świętując klasyczne gry EA. Jesteś wiernym fanem Dungeon Keeper lub Theme Park? Jesteś we właściwym miejscu.Latest Activity: 7 days ago211 Posts
Recent DiscussionsEA Anticheat??? Chciałbym na luzie zagrać w skate. 🙏 ale nie mogę oto tu załączam obraz wyświetlający mi się na ekranie (nawet nie mam ahk) skate.™ Wskocz do gry i grajcie razem w skate.™ Sezon 2. Skate. Season 2 wystartował 2 grudnia 2025 i potrwa do 3 marca 2026. Wchodzi w nim sporo nowości: nowe miejscówki, kosmetyki, ulepszenia grafiki i jakości gry. Najważniejszy dodatek to Own the Lot ...Crysis - Problem z konfiguracją gry . Zainstaluj grę ponownie. Nie działa Crysis 1. Kupiona wersja trilogy. Wyskakuje błąd : Gra już naprawiana w EA App, resetowany komputer i nic. Proszę o pomoc lub zwrot pieniędzy. Osiągnięto limit kont UT Witam. Posiadam problem. Wyświetla mi się błąd na PS5 "Na tej konsoli utworzono zbyt wiele kont UT. Aby kontynuować grę użyj jednego z wcześniej utworzonych kont." Miałem wcześniej połączone swoje ...Anthem - nie można połączyć się z serwerem. Mam pewien problem z połączeniem się z serwerem a czasu jest coraz mniej bo tylko do 12 Stycznia 2026. Chce jeszcze ograć ten tytuł, za który w końcu zapłaciłem. Otwórz nie mogę połączyć się z serwer...