Forum Discussion

KotLuminos's avatar
2 years ago
Solved

Probelm z połączeniem z Serwerami Titan Fall 2

Witam :D Mam Problem z graniem na multiplayerze w Titan Fall 2
Dzisiaj rano wszystko działało - aż raptem kiedy szukałem kolejny mecz - ciągle było "szukanie gry" bez podania czasu który system przewiduje aż znajdzie grę - i wyszedłem.
Dzisiaj - koło południa - nie mogę wejść do multiplayer'a - po kliknięciu wyświetla na chwile "pobieranie listy serwerów" a potem przez dłuższy czas: "Nie znaleziono serwerów",a czasami na chwile mignie "pobieranie listy serwerów"

A wczoraj - normalnie miałem takiego buga związanego z klientem EA, że był problem z połączeniem z kontem - potem mnie wylogowało, a kiedy próbowałem zresetować hasło - to załapało jak wczesnej kliknąłem titan fall 2 i mogłem normalnie pograć xD

Zastanawiam się czy są to problemy techniczne, czy jest to związane bezpośrednio od strony klienta?

• Problem Rozwiązany :D

Trzeba było Wyczyścić Pamięć Podręczną EA app

Żeby to zrobić trzeba kliknąć trzy kreski w lewym górnym rogu -> Następnie najechać na przycisk "Pomoc" i potem kliknąć "Uruchom aplikacje ponownie" w tedy wyświetli się komunikat, że musi wyczyścić pamięć podręczną aplikacji, by móc ją uruchomić ponownie.

Mam nadzieje, że pomogłem :D

3 Replies

• Problem Rozwiązany :D

Trzeba było Wyczyścić Pamięć Podręczną EA app

Żeby to zrobić trzeba kliknąć trzy kreski w lewym górnym rogu -> Następnie najechać na przycisk "Pomoc" i potem kliknąć "Uruchom aplikacje ponownie" w tedy wyświetli się komunikat, że musi wyczyścić pamięć podręczną aplikacji, by móc ją uruchomić ponownie.

Mam nadzieje, że pomogłem :D

Featured Places

Node avatar for Inne gry EA

Inne gry EA

Dołącz do innych graczy, świętując klasyczne gry EA. Jesteś wiernym fanem Dungeon Keeper lub Theme Park? Jesteś we właściwym miejscu.Latest Activity: 2 days ago
212 Posts