Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
9 years ago

Problem w grze online

Problem u mnie polega na tym, że gdy uruchomię "Graj" w trybie wyszukiwania łączy mnie z grą wczytuje mnie na mapę i nagle gra staje w miejscu od razu wyrzuca mnie do głównego menu i wyskakuje błąd o treści "Przekroczono limit czasu połączenia z serwerem"

Za każdym razem tak się dzieje nie mogę w ogóle pograć przez online

1 Reply

• EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    9 years ago

@rafalzielak3 Hej!

Na początek sprawdź obejście z naszej strony pomocy dotyczące właśnie najczęstszych problemów w grze Titanfall 2:

Problemy z wyszukiwaniem centrum danych

Kwestie techniczne | PC, Xbox One, PlayStation 4 | Centrum danych Do sytuacji dochodzi, gdy posiadasz kilka aktywnych adapterów sieciowych. Wyłącz wszystkie z wyjątkiem tego, którego chcesz używać. 

We wspomnianym artykule również znajdziesz przydatne kroki odnośnie samego połączenia, dlatego radzimy je prześledzić oraz w miarę możliwości otworzyć stosowne porty na routerze:

Jeśli problem nadal będzie występować prześlij nam proszę raport DXDIAG do Twojej odpowiedzi oraz zrzut ekranu o błędzie i menu główne z informacją o Centrum Danych. Powodzenia! 🤞

About Inne gry EA

Dołącz do innych graczy, świętując klasyczne gry EA. Jesteś wiernym fanem Dungeon Keeper lub Theme Park? Jesteś we właściwym miejscu.180 PostsLatest Activity: 2 days ago