Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
9 years ago
Solved

Problem z aktualizacją

Mam problem z pobraniem aktualizacji. Pobieranie zatrzymało się na 659.43 MB , mam miejsce na dysku, nie mogę anulować pobierania  cały czas pokazuje mi się że aktualizacja mi się "wznawia", próbowałem restartować origin i komputer,aktualizacja blokuje mi jakiekolwiek pobieranie więc proszę o szybką pomoc.

• @Strzelacz45 Witaj!

Przy problemie z aktualizacją/pobraniem nowych plików, spróbuj najpierw czyszczenia pamięci podręcznej Origin. Następnie po ponownym uruchomieniu aplikacji w trybie administratora ustaw tzw. Pobieranie w trybie bezpiecznym:

Sprawdź również czy używany przez Ciebie antywirus nie blokuje aktualizacji. Najlepiej wtedy dodać cały folder Origin oraz Origin Games do wyjątków lub zawiesić/wyłączyć ochronę antywirusa na czas pobrania instalacji. 

Powodzenia! 🤞

6 Replies

• EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    9 years ago

@Strzelacz45 Witaj!

Przy problemie z aktualizacją/pobraniem nowych plików, spróbuj najpierw czyszczenia pamięci podręcznej Origin. Następnie po ponownym uruchomieniu aplikacji w trybie administratora ustaw tzw. Pobieranie w trybie bezpiecznym:

Sprawdź również czy używany przez Ciebie antywirus nie blokuje aktualizacji. Najlepiej wtedy dodać cały folder Origin oraz Origin Games do wyjątków lub zawiesić/wyłączyć ochronę antywirusa na czas pobrania instalacji. 

Powodzenia! 🤞

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    9 years ago

Dziękuję ustawienie pobierania w trybie bezpiecznym pomogło.

• Nie mam w ustawieniach pobierania w trybie bezpiecznym. Co zrobić?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 years ago

Funkcja pobierania w trybie bezpiecznym jest od niedawnej aktualizacji standardem, dlatego nie ma potrzeby włączania jej z poziomu Origin. Czy wykonałeś poprzednie kroki ?

• wykonałem kroki i dalej posiadam problem. Jakieś rady?

About Inne gry EA

Dołącz do innych graczy, świętując klasyczne gry EA. Jesteś wiernym fanem Dungeon Keeper lub Theme Park? Jesteś we właściwym miejscu.186 PostsLatest Activity: 8 days ago