4 years ago
Problem z oline titanfall 2
Mam problem gram około rok w Titanfall 2 i kiedyś miałem problem z otwieraniem się gry jednak po kilku dniach problem sam znikł. Teraz mam problem , że gdy wchodzę do Titanfall 2 gra się uruchamia ...
Jak korzystasz z EA play, to niestety musisz przestać 😞
Instukcja naprawy:
Origin>> Titanfall 2>> właściwości gry>> zaawansowane opcje uruchamiania>> w argumenty wpisujesz: +communities_enabled 0
Jak będziesz miał po tym lagi, to wtedy spróbuj jeszcze naprawić z origina i powinno być spoko
Mam nadzieję że pomogłem 😉
Na EA Play po prostu nie mogłem znaleźć opcji wpisania komendy w wierszu platformy, jak znajdziesz taka opcję to daj znać.
A jeżeli chodzi o ponowny zakup to nie, ponieważ konto EA Play, a Origin to te same konta. Wystarczy wpisać te same dane logowania
Dzięki za pomoc, ale po wpisaniu polecenia w sieci jest zaledwie kilku graczy, nawet w godzinach szczytu, pomimo że wcześniej było ich około kilkudziesięciu. Nie wiem czy to błąd czy po prostu tak mało osób gra.
dzięki dziąła szkoda że nie wszyscy piloci sie moga o tym dowiedzieć ☹️
thx
Działa lecz po 5 min znowu to samo gra wywala do ekranu głównego ,, przekroczono limit czasu połączenia z serwerem" jakaś porada
Z góry wielkie dzięki !
Cześć, mam identyczny błąd co kolega na samej górze lecz po wpisaniu komendy dalej nie działa :c