papuga774 years agoReadPacketEntities: Failed error - ReadPacketEntities: Failed Ktoś wie czy firma pracuje nad rozwiązaniem, czy można już sobie odpuścić marnowanie czasu na tę grę? Ciągle mnie wyrzuca, inni gracze też często zawieszeni.... tak się ...Show More
Recent DiscussionsUsunięte miasta z klubu burmistrzów Witam, Już drugi raz zdarzyło się, że w trakcie trwania wojny usunięto miasto z klubu burmistrzów. W drugim przypadku było to miasto założone na tablecie mojej córki. Po usunięciu miasta z klubu zni...SimcityBuildit nieprzydzielony dodatkowy zakup Witam! Mam problem z SimCity Buildity, a mianowicie kupiłem dodatkowy karnet burmistrza-kasa z konta została pobrana a po wszystkim wyświetlił się komunikat ERROR… i do dziś dnia nie przydzieliło m...Upadek SimcityBuildit Niestety ale po ponad 10 latach gry moim miastem rozważam odinstalowanie gry. Ostatnimi czasy gra przechodzi nieuzasadnioną rewolucje aktualizacyjną, która przyczynia się z moich doświadczeń do masow...Ulepszenia usług. Od trzech dni temu w grze wszystkie usługi wymagają ulepszenia. Niestety od najniższego poziomu. To spowodowało że nagle wszystkie statystyki spadły mi do poziomu 30%. Oczywiście wpłynęło to na docho...Problem z pobraniem gry Kupiłem na stronie Uniwersum Gier kod do gry Red Alert III, w EA app jak wpisałem kod nie mogę jej pobrać tzn zjechać suwakiem do dołu, a na stronie wywala błąd, może ktoś zna rozwiązanie.