papuga774 years agoReadPacketEntities: Failed error - ReadPacketEntities: Failed Ktoś wie czy firma pracuje nad rozwiązaniem, czy można już sobie odpuścić marnowanie czasu na tę grę? Ciągle mnie wyrzuca, inni gracze też często zawieszeni.... tak się ...Show More
Recent DiscussionsProblem z pobraniem gry Kupiłem na stronie Uniwersum Gier kod do gry Red Alert III, w EA app jak wpisałem kod nie mogę jej pobrać tzn zjechać suwakiem do dołu, a na stronie wywala błąd, może ktoś zna rozwiązanie. ...Wyjście z klubu. Witam. Chciałbym wyjść z klubu,by już nie brać udziału w wojnach klubowych.Może ktoś podpowiedzieć jak się to robi? [Moved to Other EA Games PL. Please review our guidelines regarding language post...Ulepszenia usług. Od trzech dni temu w grze wszystkie usługi wymagają ulepszenia. Niestety od najniższego poziomu. To spowodowało że nagle wszystkie statystyki spadły mi do poziomu 30%. Oczywiście wpłynęło to na docho...Deautoryzacja kont Crysis 2 Witam Dostałem ostatnio grę Crysis 2 Przyznam się od razu, że chciałbym ją sprzedać. Niestety nie wiem przez ile komputerów się przewinęła i chciałbym poprosić o deautoryzacje kont na których gra z...Usunięcie miasta z wojen klubowych Witam czy da się samemu wyjść z drużyny wojen klubowych nie usuwając danych? Mamy taki problem w drużynie,że nasz Prezes jest nieaktywny od pół roku,możemy tylko przyjmować graczy,ale nie usuwać. E...