Forum Discussion
Hej.
Na początek wypróbuj:
- Wyłączyć opcję Origin w grze
- Origin -> Ustawienia apliakcji -> Więcej -> Origin w grze
- Uruchom grę w trybie zgodności z systemem Windows 7, 8 lub 8.1
- Postaraj się wyłączyć programy, które mogą powodować konflikt z Originem oraz grą.
Pamiętaj, że zawsze możesz skontaktować się bezpośrednio z doradcą EA. Prawdopodobnie będzie on w wstanie przedstawić Ci bardziej szczegółowe kroki do pomocy.
- 9 years ago
Okej, dzięki za odpowiedź.
Zrobiłem, jak mówiłeś, uruchomiona tylko gierka i Oirign. Tym razem wywaliło już pełnoprawny błąd. Engine Error numerki DGXI_Error_Device_Hung.
Próbowałem jeszcze zmieniać z gry w oknie na fullscreen, ale nic nie pomaga.- Revan2000s9 years agoHero+
Więc problem prawdopodobnie tkwi w Directx.
Wykonaj dodatkowe kroki, które mogą rozwiązać problem:
- Zaktualizuj do najnowszej wersji sterowniki graficzne.
- Zaktualizuj directx do najnowszej wersji.
- Dodaj aplikację Titanfall 2 do wyjątków w Twoim antywirusie oraz zaporze.
- Zaktualizuj C++
- Jeśli posiadasz dwa monitory, postaraj się jeden odłączyć.
Dodatkowo problem może powodować zintegrowana karta graficzna, jeśli taką posiadasz, postaraj się ją zablokować.
Aby to zrobić należy wejść w Panel sterowania/ system/ menadżer urządzeń/ Karty graficzne / prawym przyciskiem myszki " wyłącz "
- 9 years ago
Okej, zaktualizowałem sterowniki, C++, DirectX i jakieś biblioteki, które znalazłem w folderze z grą. Odpinałem jeden monitor, zintegrowana wyłączona od zawsze, zapora wyłączona, antywirus również. Nic poza Origin i Titanfall2 nie uruchomione, a jednak gierka dalej wywala. Nie mam pojęcia, o co chodzi...
About Inne gry EA
Recent Discussions
- 8 days ago
- 9 days ago
- 9 days ago