Forum Discussion
Hej.
Na początek wypróbuj:
- Wyłączyć opcję Origin w grze
- Origin -> Ustawienia apliakcji -> Więcej -> Origin w grze
- Uruchom grę w trybie zgodności z systemem Windows 7, 8 lub 8.1
- Postaraj się wyłączyć programy, które mogą powodować konflikt z Originem oraz grą.
Pamiętaj, że zawsze możesz skontaktować się bezpośrednio z doradcą EA. Prawdopodobnie będzie on w wstanie przedstawić Ci bardziej szczegółowe kroki do pomocy.
Okej, dzięki za odpowiedź.
Zrobiłem, jak mówiłeś, uruchomiona tylko gierka i Oirign. Tym razem wywaliło już pełnoprawny błąd. Engine Error numerki DGXI_Error_Device_Hung.
Próbowałem jeszcze zmieniać z gry w oknie na fullscreen, ale nic nie pomaga.
- Revan2000s8 years agoHero+
Więc problem prawdopodobnie tkwi w Directx.
Wykonaj dodatkowe kroki, które mogą rozwiązać problem:
- Zaktualizuj do najnowszej wersji sterowniki graficzne.
- Zaktualizuj directx do najnowszej wersji.
- Dodaj aplikację Titanfall 2 do wyjątków w Twoim antywirusie oraz zaporze.
- Zaktualizuj C++
- Jeśli posiadasz dwa monitory, postaraj się jeden odłączyć.
Dodatkowo problem może powodować zintegrowana karta graficzna, jeśli taką posiadasz, postaraj się ją zablokować.
Aby to zrobić należy wejść w Panel sterowania/ system/ menadżer urządzeń/ Karty graficzne / prawym przyciskiem myszki " wyłącz "
- 8 years ago
Okej, zaktualizowałem sterowniki, C++, DirectX i jakieś biblioteki, które znalazłem w folderze z grą. Odpinałem jeden monitor, zintegrowana wyłączona od zawsze, zapora wyłączona, antywirus również. Nic poza Origin i Titanfall2 nie uruchomione, a jednak gierka dalej wywala. Nie mam pojęcia, o co chodzi...
- Revan2000s8 years agoHero+
Spróbuj także wykonać czysty rozruch.
Więcej informacji na jego temat znajdziesz tutaj oraz tutaj.
Dodatkowo jeśli możesz to zrobić, warto spróbować minimalnie obniżyć taktowanie zegarów procesora.
About Inne gry EA
Recent Discussions
Overturn
Solved3 months ago