Forum Discussion

JanuszCKMPolake's avatar
7 years ago
Solved

Titanfall 2 nie staruje

Witam, mam problem z grą Titanfall 2, otóż po kliknięciu "zagraj" platforma origin się minimalizuje zaś nic się nie dzieje dalej, gra działa cały czas w menadżerze zadań. Grę kupiłem w pudełku i instalowałem z płyt (4 sztuk). Próbowałem już:

-zmiany rozdzielczości

-reinstall

-naprawę plików

Proszę o pomoc. grę zainstalowałem na dysku D tak samo platforme origin. W załączeniu dodaje Dxdiag

• MattiuDefo's avatar
    MattiuDefo
    7 years ago

@JanuszCKMPolaker

GTX 660 lub AMD Radeon HD 7850 w zupełności wystarczy ale jeśli wolisz coś lepszego,  to GTX od wersji  750 w wzwyż masz do wyboru lub AMD  z tych nowszych model  R9.

8 Replies

• Hej,

Zajrzyj do TEGO tematu. Znajdziesz tam kroki, które pomogą Ci rozwiązać problem.

Powodzenia!

• MattiuDefo's avatar
    MattiuDefo
    Hero+
    7 years ago

@JanuszCKMPolaker

Twoja grafika niestety nie spełnia minimalnych wymagań gry. Reszta jest ok.

Specyfikacja minimalna:
    • System operacyjny: Windows 7/8/8.1/10 w wersji 64-bitowej,
    • Procesor: Intel Core i3-3600T lub odpowiednik AMD,
    • Pamięć RAM: 8 GB,
    • Karta graficzna: Nvidia GeForce GTX 660 lub AMD Radeon HD 7850, ewentualnie inna z 2 GB pamięci,
    • Dysk twardy: 45 GB,
  • Moment ale moja karta graficzna posiada  2GB pamięci, a minimalne wymagania to właśnie te 2 GB więc dlaczego nie rusza ? Gdy kupowałem kartę graficzną sprawdzałem ile ma pamięci, więc pozostaje mi wymaina karty graficznej na 3 GB ? W załączniku dodaje właściwości mojej obecnej karty.

• MattiuDefo's avatar
    MattiuDefo
    Hero+
    7 years ago

@JanuszCKMPolaker

Twoja grafika to już starszy model, teraz praktycznie wszystkie karty z serii GT nie spełniają wymagań. Teraz tylko GTX np Nvidia GeForce GTX 660, Pamięć karty to nie wszystko, zawsze trzeba patrzeć na minimalne wymagania i jakie karty są obsługiwane.

• Rozumiem, a skoro znasz się mniej więcej na kartach graficznych to na co muszę zwrócić uwagę przy zakupie by nie było takiej wtopy ze jest pamięć ale nie ruszy ? Głównie patrze ze sklepu MediaExpert bo nic innego w pobliżu nie mam a z allegro to w sumie nie wiem jakie parametry wybrać by kupić dobry i w miarę tani model

• MattiuDefo's avatar
    MattiuDefo
    Hero+
    7 years ago

@JanuszCKMPolaker

GTX 660 lub AMD Radeon HD 7850 w zupełności wystarczy ale jeśli wolisz coś lepszego,  to GTX od wersji  750 w wzwyż masz do wyboru lub AMD  z tych nowszych model  R9.

Featured Places

Node avatar for Inne gry EA

Inne gry EA

Dołącz do innych graczy, świętując klasyczne gry EA. Jesteś wiernym fanem Dungeon Keeper lub Theme Park? Jesteś we właściwym miejscu.Latest Activity: 5 days ago
212 Posts