Forum Discussion

JanuszCKMPolake's avatar
7 years ago
Solved

Titanfall 2 nie staruje

Witam, mam problem z grą Titanfall 2, otóż po kliknięciu "zagraj" platforma origin się minimalizuje zaś nic się nie dzieje dalej, gra działa cały czas w menadżerze zadań. Grę kupiłem w pudełku i instalowałem z płyt (4 sztuk). Próbowałem już:

-zmiany rozdzielczości

-reinstall

-naprawę plików

Proszę o pomoc. grę zainstalowałem na dysku D tak samo platforme origin. W załączeniu dodaje Dxdiag

• MattiuDefo's avatar
    MattiuDefo
    7 years ago

@JanuszCKMPolaker

GTX 660 lub AMD Radeon HD 7850 w zupełności wystarczy ale jeśli wolisz coś lepszego,  to GTX od wersji  750 w wzwyż masz do wyboru lub AMD  z tych nowszych model  R9.

8 Replies

• Hej,

Zajrzyj do TEGO tematu. Znajdziesz tam kroki, które pomogą Ci rozwiązać problem.

Powodzenia!

• MattiuDefo's avatar
    MattiuDefo
    Hero+
    7 years ago

@JanuszCKMPolaker

Twoja grafika niestety nie spełnia minimalnych wymagań gry. Reszta jest ok.

Specyfikacja minimalna:
    • System operacyjny: Windows 7/8/8.1/10 w wersji 64-bitowej,
    • Procesor: Intel Core i3-3600T lub odpowiednik AMD,
    • Pamięć RAM: 8 GB,
    • Karta graficzna: Nvidia GeForce GTX 660 lub AMD Radeon HD 7850, ewentualnie inna z 2 GB pamięci,
    • Dysk twardy: 45 GB,
  • Moment ale moja karta graficzna posiada  2GB pamięci, a minimalne wymagania to właśnie te 2 GB więc dlaczego nie rusza ? Gdy kupowałem kartę graficzną sprawdzałem ile ma pamięci, więc pozostaje mi wymaina karty graficznej na 3 GB ? W załączniku dodaje właściwości mojej obecnej karty.

• MattiuDefo's avatar
    MattiuDefo
    Hero+
    7 years ago

@JanuszCKMPolaker

Twoja grafika to już starszy model, teraz praktycznie wszystkie karty z serii GT nie spełniają wymagań. Teraz tylko GTX np Nvidia GeForce GTX 660, Pamięć karty to nie wszystko, zawsze trzeba patrzeć na minimalne wymagania i jakie karty są obsługiwane.

• Rozumiem, a skoro znasz się mniej więcej na kartach graficznych to na co muszę zwrócić uwagę przy zakupie by nie było takiej wtopy ze jest pamięć ale nie ruszy ? Głównie patrze ze sklepu MediaExpert bo nic innego w pobliżu nie mam a z allegro to w sumie nie wiem jakie parametry wybrać by kupić dobry i w miarę tani model

• MattiuDefo's avatar
    MattiuDefo
    Hero+
    7 years ago

@JanuszCKMPolaker

GTX 660 lub AMD Radeon HD 7850 w zupełności wystarczy ale jeśli wolisz coś lepszego,  to GTX od wersji  750 w wzwyż masz do wyboru lub AMD  z tych nowszych model  R9.

About Inne gry EA

Dołącz do innych graczy, świętując klasyczne gry EA. Jesteś wiernym fanem Dungeon Keeper lub Theme Park? Jesteś we właściwym miejscu.158 PostsLatest Activity: 14 hours ago