Forum Discussion

bobas29's avatar
3 years ago
Solved

Titanfall 2 Orgin

Titanfall 2

Witam mam problem z zainstalowaniem gry na EA .

Grę kiedyś instalowałem na Orgin i teraz podczas ponownej próby zainstalowania na EA pojawia się komunikat że numer seryjny był użyty.

W jaki sposób mogę ją ponownie zainstalować ? Orgin mi nie działa. Gra w wersji PC DVD.

9 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @bobas29 Ten błąd najprawdopodobniej oznacza, że w aplikacji EA (która zastąpiła Origin) logujesz się innym kontem EA, niż to, na którym wcześniej zarejestrowano grę. Sprawdź inne mailowe w aplikacji EA i zobacz czy gra pojawi się w bibliotece. 

Więcej pomocnych informacji znajdziesz w tym poradniku

• Witam podałem na prośbę EA help services kod gry nr. seryjny i zobaczę co mi odpiszą.

Serdecznie dziękuję za wasze zainteresowanie i pomoc.

Zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozdrawiam 

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    3 years ago

Super. Mam nadzieję, że wszystko niebawem się wyjaśni. 

Pamiętaj też, że w razie pytań możesz też skontaktować się z nami poprzez czat na żywo. Dzięki temu unikniesz opóźnień. 

• bobas29's avatar
    bobas29
    3 years ago

Witam ponownie

Niestety dostałem odpowiedź by skontaktować się przez czat lub telefon.

Wtedy będzie szybciej. Tylko Polska infolinia nie działa.

Teraz proszę Was o pomoc co robić dalej , nie pamiętam na jakie dane było założone konto Orgin.

Na którym była zarejestrowana gra . Podpowiedzcie jakieś pomysły co mam robić

Pozdrawiam.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    3 years ago

@bobas29 skontaktuj się z nami poprzez czat - dowiedź się jak skorzystać z pomocy EA tutaj.

Przygotuj sobie przede wszystkim numer seryjny, czyli kod gry, gdyż na tej podstawie będzie można najszybciej ustalić dane konta z zarejestrowaną grą.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    3 years ago

@bobas29 instrukcję znajdziesz w tym poradniku.

Wybierz najlepiej pasujący dla Ciebie temat dla The EA app a następnie skorzystaj z opcji Porozmawiaj z nami.

Featured Places

Node avatar for Inne gry EA

Inne gry EA

Dołącz do innych graczy, świętując klasyczne gry EA. Jesteś wiernym fanem Dungeon Keeper lub Theme Park? Jesteś we właściwym miejscu.Latest Activity: 5 days ago
212 Posts