Forum Discussion

bobas29's avatar
2 years ago
Solved

Titanfall 2 Orgin

Titanfall 2

Witam mam problem z zainstalowaniem gry na EA .

Grę kiedyś instalowałem na Orgin i teraz podczas ponownej próby zainstalowania na EA pojawia się komunikat że numer seryjny był użyty.

W jaki sposób mogę ją ponownie zainstalować ? Orgin mi nie działa. Gra w wersji PC DVD.

9 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @bobas29 Ten błąd najprawdopodobniej oznacza, że w aplikacji EA (która zastąpiła Origin) logujesz się innym kontem EA, niż to, na którym wcześniej zarejestrowano grę. Sprawdź inne mailowe w aplikacji EA i zobacz czy gra pojawi się w bibliotece. 

Więcej pomocnych informacji znajdziesz w tym poradniku

• Witam podałem na prośbę EA help services kod gry nr. seryjny i zobaczę co mi odpiszą.

Serdecznie dziękuję za wasze zainteresowanie i pomoc.

Zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozdrawiam 

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    2 years ago

Super. Mam nadzieję, że wszystko niebawem się wyjaśni. 

Pamiętaj też, że w razie pytań możesz też skontaktować się z nami poprzez czat na żywo. Dzięki temu unikniesz opóźnień. 

• bobas29's avatar
    bobas29
    2 years ago

Witam ponownie

Niestety dostałem odpowiedź by skontaktować się przez czat lub telefon.

Wtedy będzie szybciej. Tylko Polska infolinia nie działa.

Teraz proszę Was o pomoc co robić dalej , nie pamiętam na jakie dane było założone konto Orgin.

Na którym była zarejestrowana gra . Podpowiedzcie jakieś pomysły co mam robić

Pozdrawiam.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 years ago

@bobas29 skontaktuj się z nami poprzez czat - dowiedź się jak skorzystać z pomocy EA tutaj.

Przygotuj sobie przede wszystkim numer seryjny, czyli kod gry, gdyż na tej podstawie będzie można najszybciej ustalić dane konta z zarejestrowaną grą.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 years ago

@bobas29 instrukcję znajdziesz w tym poradniku.

Wybierz najlepiej pasujący dla Ciebie temat dla The EA app a następnie skorzystaj z opcji Porozmawiaj z nami.

About Inne gry EA

Dołącz do innych graczy, świętując klasyczne gry EA. Jesteś wiernym fanem Dungeon Keeper lub Theme Park? Jesteś we właściwym miejscu.158 PostsLatest Activity: 13 hours ago