Forum Discussion

Gawloyt1234's avatar
4 years ago
Solved

Titanfall 2 w każdej grze się zawiesza

Witam mam problem z tym że gdy gram grę w titanfall 2 multiplayer od momentu staru rundy po 5 min gra się zawiesza chociaż słychać dźwięk i strzały i animacje strzał ale wszystkie postacie są zamrożone od momentu zamrożenia gra wyrzuca mnie z trybu multiplayer i tak co każdą rundę, podczas tego zamrożenia pink skacze aż do 2631 nwm czym to jest spowodowane . Czy ktoś może pomóc? (platforma PS4) Proszę o jak najszybszą pomoc proszę 🙏

• @EA_Kuba już jets okej nic nie robiłem i gra już normalnie działa i z tego co wiem to było wywołane atakiem hakerów na titanfall 2 ale tego problemu już nie mam najprawdopodobniej błąd został naprawiony

8 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @Gawloyt1234 

Powiedz nam proszę coś więcej na temat konfiguracji Twojego połączenia, oraz samej instalacji gry. 

Czy gra jest zainstalowana na zewnętrznym/wewnętrznym dysku? Próbowałeś przenieść ją pomiędzy dyskami?

W jaki sposób Twoja konsola łączy się z internetem? Czy wykonywałeś jakieś kroki związane z optymalizacją połączenia?

• Witam jeżeli chodzi o te pytania  to gra jest zainstalowana na dysku wewnętrznym  i nigdy nie próbowałem przenieść gry  między dyskami, konsola jest połączona przez Wi-Fi, nie nie próbowałem żadnych optymalizacji z połączeniem 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    4 years ago

Hej @Gawloyt1234 

Dzięki za odpowiedź. 

Spróbuj w takim razie (jeżeli masz taką możliwość) przenieść grę na drugi dysk konsoli. Nie zaszkodzi również odbudować bazy danych konsoli (nie spowoduje to usunięcia plików gry) 

https://www.playstation.com/pl-pl/support/hardware/safe-mode-playstation/

Dodatkowo jeśli masz taką możliwość połącz konsolę poprzez kabel z internetem. 

Daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem 🙂

• @EA_Kuba już jets okej nic nie robiłem i gra już normalnie działa i z tego co wiem to było wywołane atakiem hakerów na titanfall 2 ale tego problemu już nie mam najprawdopodobniej błąd został naprawiony
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    4 years ago

Dzięki za potwierdzenie. Oznaczę Twoją odpowiedź jako rozwiązanie. 🙂 

• Mam tak samo od 3 dni na konsoli Xbox one a gra mi się odrazu na starcie zawiesza i mam podobny ping co ty

• Witam mam problem z zawieszaniem się gry titanfall 2 multiplayer odrazu po włączeniu rozgrywki. Gra jest pobrana z game pass na Xbox series x. Odinstalowanie i zainstalowanie gry nic nie daje proszę o pomoc

• dobry chce pomoc na wersij dla kompa bo mi wywala titanfolla gdy chce w multiplayer więc prosze o pomoc dzisiaj ale jutro nie mogę bo muszę jechać na lekcje

About Inne gry EA

Dołącz do innych graczy, świętując klasyczne gry EA. Jesteś wiernym fanem Dungeon Keeper lub Theme Park? Jesteś we właściwym miejscu.158 PostsLatest Activity: 13 hours ago