Forum Discussion

Gawloyt1234's avatar
4 years ago
Solved

Titanfall 2 w każdej grze się zawiesza

Witam mam problem z tym że gdy gram grę w titanfall 2 multiplayer od momentu staru rundy po 5 min gra się zawiesza chociaż słychać dźwięk i strzały i animacje strzał ale wszystkie postacie są zamrożone od momentu zamrożenia gra wyrzuca mnie z trybu multiplayer i tak co każdą rundę, podczas tego zamrożenia pink skacze aż do 2631 nwm czym to jest spowodowane . Czy ktoś może pomóc? (platforma PS4) Proszę o jak najszybszą pomoc proszę 🙏

• @EA_Kuba już jets okej nic nie robiłem i gra już normalnie działa i z tego co wiem to było wywołane atakiem hakerów na titanfall 2 ale tego problemu już nie mam najprawdopodobniej błąd został naprawiony

8 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @Gawloyt1234 

Powiedz nam proszę coś więcej na temat konfiguracji Twojego połączenia, oraz samej instalacji gry. 

Czy gra jest zainstalowana na zewnętrznym/wewnętrznym dysku? Próbowałeś przenieść ją pomiędzy dyskami?

W jaki sposób Twoja konsola łączy się z internetem? Czy wykonywałeś jakieś kroki związane z optymalizacją połączenia?

• Witam jeżeli chodzi o te pytania  to gra jest zainstalowana na dysku wewnętrznym  i nigdy nie próbowałem przenieść gry  między dyskami, konsola jest połączona przez Wi-Fi, nie nie próbowałem żadnych optymalizacji z połączeniem 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    4 years ago

Hej @Gawloyt1234 

Dzięki za odpowiedź. 

Spróbuj w takim razie (jeżeli masz taką możliwość) przenieść grę na drugi dysk konsoli. Nie zaszkodzi również odbudować bazy danych konsoli (nie spowoduje to usunięcia plików gry) 

https://www.playstation.com/pl-pl/support/hardware/safe-mode-playstation/

Dodatkowo jeśli masz taką możliwość połącz konsolę poprzez kabel z internetem. 

Daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem 🙂

• @EA_Kuba już jets okej nic nie robiłem i gra już normalnie działa i z tego co wiem to było wywołane atakiem hakerów na titanfall 2 ale tego problemu już nie mam najprawdopodobniej błąd został naprawiony
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    4 years ago

Dzięki za potwierdzenie. Oznaczę Twoją odpowiedź jako rozwiązanie. 🙂 

• Mam tak samo od 3 dni na konsoli Xbox one a gra mi się odrazu na starcie zawiesza i mam podobny ping co ty

• Witam mam problem z zawieszaniem się gry titanfall 2 multiplayer odrazu po włączeniu rozgrywki. Gra jest pobrana z game pass na Xbox series x. Odinstalowanie i zainstalowanie gry nic nie daje proszę o pomoc

• dobry chce pomoc na wersij dla kompa bo mi wywala titanfolla gdy chce w multiplayer więc prosze o pomoc dzisiaj ale jutro nie mogę bo muszę jechać na lekcje