duch12333Not applicable2 years agotitanfall no servers Dobry, kiedy próbuje włączyć online w titanfall nie mogę dołączyć poniżej jest zdjęcie, a przeszedłem grę. obraz_2024-08-28_025517060.png430 KB
Recent DiscussionsJade Empire Special Edition Jade Empire – „Tryb niedostępny / Nieobsługiwana rozdzielczość” przy uruchamianiu na EA App Cześć, mam problem z uruchomieniem Jade Empire: Special Edition w wersji dostępnej przez EA App. Gra uru...Czas świętować! It Takes Two trafia na Nintendo Switch™ 2 Czas świętować! It Takes Two trafia na Nintendo Switch™ 2 Cody i May na Nintendo Switch™ 2 już 15 października! Zaproś znajomego – powraca ta sama innowacyjna rozgrywka w „It Takes Two”, dzięk...command and conquer generals Cześć, po kilku latach wróciłem do generalsa i ku mojemu zaskoczeniu gra nie chce działać. Zmieniłem w międzyczasie komputer na nowszy, plus teraz win 11. Gra uruchamia się do momentu video, następni...dodatki do medal of honor allied assult Witam, za czasów aplikacji origin kupowałem medal of honor warchest, allied assult z dodatkami. Aktualnie mogę odpalić główną część, ale kiedy próbuje odpalić czy to przez wyświetlone ikony w bibliot...Utracone miasto w SimCity To są jakieś żarty. Od 16.06 nie mogę zalogować się na moje miasto, wyskakuje błąd, że moje konto jest powiązane z innym miastem, ale nie mogą mnie z nim połączyć. Pisalam kilka razy do działu tech...