Forum Discussion
26 Replies
- EA_Kuba7 years ago
Community Manager
Hej @RAFI236v,
Przyczyn Twoich problemów może być kilka, dlatego wyślij nam DxDiag na podstawie którego będziemy mogli określić z czym jest on powiązany 🙂
- SORRY ZA DUŻO RAZY NACISNĄŁEM PRZYCISK WYŚLIJ
- EA_Kuba7 years ago
Community Manager
Dzięki @RAFI236v 🙂
Z racji błędów, które zauważyłem w pliku DxDiag sugerowałbym żebyśmy zaczęli od użycia kontrolera plików systemowych. Następnie upewnij się, że zostały dodane wyjątki do zapory Windows Defender.
Następnie uruchom program Origin oraz grę wedle instrukcji poniżej:
Spoiler1. Całkowicie zamknij program Origin oraz grę (tak aby w menedżerze zadań nie był widoczny żaden proces związany z grą lub programem Origin)
2. W polu wyszukiwania wpisz "Kontrola konta"
3. Wybierz z listy "Zmień ustawienia kontroli konta użytkownika"
4. Przesuń suwak na samą górę, następnie zatwierdź zmiany
5. Kliknij prawym przyciskiem myszy (PPM) na skrót od programu Origin na pulpicie, wybierz Właściwości i Otwórz lokalizację pliku
6. Kliknij PPM na zaznaczonym pliku i wybierz Uruchom jako administrator
7. Jeżeli pojawi się komunikat o wprowadzaniu zmian na dysku - koniecznie go zaakceptuj
8. Tą samą czynność powtórz ze skrótem od gry
9. Jeżeli gra uruchomi się, przywróć ustawienia kontroli konta użytkownika do poprzedniej wartości (punkty 1-4)Swoją drogą chyba dosyć sporo zwlekałeś z uruchomieniem tej gry 😉 Plants vs Zombies Garden Warfare 2 nie jest już dostępne jako darmowa wersja testowa od jakiegoś czasu 🙂 Jesteś pewny, że wersja trial nie dobiegła już końca na Twoim koncie?
- Tak jestem, bo w origin pisze że grałem poniżej godziny.
- Nie działa albo nie umiem Co mam robić.
- Chcę kupić grę ale się boje.
- Zrobić jeszcze raz ten test.
?? Po zrobieniu wskazówek , które mi dałeś.
- EA_Kuba7 years ago
Community Manager
Hej @RAFI236v,
Udało Ci się wykonać wszystkie kroki, czy napotkałeś problemy z wykonaniem któregoś? Postaraj się odpowiadać bardziej szczegółowo na temat tego co poszło nie tak 🙂 Czy przed napisaniem na forum próbowałeś jakichś innych kroków, by rozwiązać ten problem?
About Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 2 days ago
- 19 days ago
- 2 months ago