Forum Discussion

RudyCiul6969's avatar
6 years ago

Problem z uruchomieniem gry PvZ Battle for Neighborville

Gra nie chcę się włączyć.

Pokazuje się Easy Anti-Cheat i przerzuca na Origin.

Nie ma czarnego ekranu, steroniki aktualne.

70 Replies

• Cześć @Blazeejj

Spróbuj uruchomić grę z uprawnieniami administratora i wyłączonymi optymalizacjami pełnoekranowymi. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @xh4yzzx 

Zacznij od uruchomienia komputera w trybie czystego rozruchu, a następnie uruchom grę oraz program Origin wedle instrukcji poniżej:

1. Całkowicie zamknij program Origin oraz grę (tak aby w menedżerze zadań nie był widoczny żaden proces związany z grą lub programem Origin)
    2. W polu wyszukiwania wpisz "Kontrola konta"
    3. Wybierz z listy "Zmień ustawienia kontroli konta użytkownika"
    4. Przesuń suwak na samą górę, następnie zatwierdź zmiany
    5. Kliknij prawym przyciskiem myszy (PPM) na skrót od programu Origin na pulpicie, wybierz Właściwości i Otwórz lokalizację pliku
    6. Kliknij PPM na zaznaczonym pliku i wybierz Uruchom jako administrator
    7. Jeżeli pojawi się komunikat o wprowadzaniu zmian na dysku - koniecznie go zaakceptuj
    8. Tą samą czynność powtórz ze skrótem od gry
    9. Jeżeli gra uruchomi się, przywróć ustawienia kontroli konta użytkownika do poprzedniej wartości (punkty 1-4)

• Witam 

też mam ten problem z czarnym ekranem, proszę o pomoc

• Hej @szajcow,

• Wyłącz optymalizacje pełnoekranowe w właściwościach - zakładka „Zgodność”.
    • Uruchom grę w trybie Administratora klikając prawym przyciskiem na nią.
  • szajcow's avatar
    szajcow
    4 years ago

Próbuje uruchomić jako administrator ale jak klikam prawym przyciskiem myszy mam tylko : otwórz, drukuj, kopiuj, właściwości...

• W właściwościach, w zakładce zgodność powinna być opcja związana z uruchamianiem gry w trybie Administratora. 

• a mi ktoś pomoże bo próbowałem prawie wszystkiego jak włączam gre to wyskakuje czarny ekran w okienku prosze o pomoc

About Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.629 PostsLatest Activity: 12 hours ago