PvZ 3 Evolved soft launch a Polska
Czy na stan obecny (22.04.2026) istnieje jakakolwiek możliwość bezproblemowej gry w wersję gry przed premierą?
Jedyne co po polsku widziałem to pomoc z gry z wersji testowej a nie soft launch https://help.ea.com/pl/games/plants-vs-zombies/plants-vs-zombies-3/
Bardzo chciałbym już zagrać ale po kliknięciu w link na stronach wyszukiwarek ale zawsze jest informacja o braku dostępu do aplikacji w twoim kraju. Czy są jakieś nowe informacje o premierze gry albo o dodaniu Polski do krajów z dostępem do wczesnego dostępu? Mogę zmienić region sklepu ale to może być niezgodne z zasadami sklepów oraz usług EA a nie chcę tego robić.
Mam nadzieję że ta wersja gry już wyjdzie na cały świat a nie jak to było z poprzednimi wizjami na grę, że grę trzeba było zamknąć i na stronie z wyłączeniem usług była informacja o wyłączeniu gry.
Hej DARTHxPLA4ER
Dzięki za Twoje pytanie.
Jak zauważyłeś gra PvZ3: Evolved obecnie jest w fazie Early Access, nie mniej zgodnie z informacją zawartą w tym blogu:
The Zombies Are Coming! Plants vs. Zombies 3: Evolved is now in Early Access | EA Forums - 13313021
As PvZ3 releases in each region, we’ll be putting down roots and keeping access open all the way through to our worldwide launch. For those joining us in Early Access, it is, well, early. So as the months go on we’ll be planting new systems and features, pruning things that aren’t working, and steadily growing the experience with more content and improvements. Like any well-tended garden, the game will continue to evolve over time.
Kolejne regiony będą stopniowo dodawane do gry, by docelowo działać również w Polsce.
Obecnie nie mam konkretnych informacji, kiedy Polska zostanie włączona jako aktywowany region - Jeśli się to zmieni, to dam Ci znać. :)
Edytowałem Twój post z racji tego, że naruszał on regulamin forum.