Forum Discussion

DARTHxPLA4ER's avatar
DARTHxPLA4ER
New Rookie
24 days ago
Solved

PvZ 3 Evolved soft launch a Polska

Czy na stan obecny (22.04.2026) istnieje jakakolwiek możliwość bezproblemowej gry w wersję gry przed premierą? Jedyne co po polsku widziałem to pomoc z gry z wersji testowej a nie soft launch https:...
  • EA_Kuba's avatar
    19 days ago

Hej DARTHxPLA4ER​ 

Dzięki za Twoje pytanie.

Jak zauważyłeś gra PvZ3: Evolved obecnie jest w fazie Early Access, nie mniej zgodnie z informacją zawartą w tym blogu:

The Zombies Are Coming! Plants vs. Zombies 3: Evolved is now in Early Access | EA Forums - 13313021 

As PvZ3 releases in each region, we’ll be putting down roots and keeping access open all the way through to our worldwide launch. For those joining us in Early Access, it is, well, early. So as the months go on we’ll be planting new systems and features, pruning things that aren’t working, and steadily growing the experience with more content and improvements. Like any well-tended garden, the game will continue to evolve over time.

Kolejne regiony będą stopniowo dodawane do gry, by docelowo działać również w Polsce.

Obecnie nie mam konkretnych informacji, kiedy Polska zostanie włączona jako aktywowany region - Jeśli się to zmieni, to dam Ci znać. :)

5g3lljnwdm20​ 

Edytowałem Twój post z racji tego, że naruszał on regulamin forum.

Featured Places

Node avatar for Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.Latest Activity: 2 days ago
688 Posts