Forum Discussion

Staszek442's avatar
6 years ago
Solved

PvZ BfN dont work

Moja gra nie działa, przy uruchomianiu, widzę ten komunikat (zrzut ekranu), czy jakikolwiek sposób zmienić wersję sterownika graficznego, który widzi ten system? EA nie daje zwrotu pieniędzy, przy kontakcie telefonicznym nie umiałem się dodzwonić (dzwoniłem w tygodniu) karta graficzna geforce 920m gw2 i gw1 działa na laptopie bardzo dobrze zawsze około 60 fps

10 Replies

• Witaj @Staszek442 

Gra wymaga najnowszych sterowników których już nie ma do twojej grafiki, uruchomienie gry nie będzie możliwe.

• Staszek442's avatar
    Staszek442
    6 years ago

Wiem pisze po tygodniu :-0 ale nie zostałem zrozumiany Chodzi mi czy jest sposób zmiany odczytywanego przez system numeru zainstalowanego sterownika.

• @Staszek442

Tutaj nie chodzi o numer sterownika a jego wersję.

Musisz pobrać najnowsze sterowniki do swojej karty graficznej, najlepiej z oficjalnej strony. Spróbuj wtedy uruchomić grę i sprawdź czy to pomogło.

Pozdrawiam
  • Staszek442's avatar
    Staszek442
    6 years ago

Mam pobrany najnowszy sterownik z strony nVidi ale chodzi mi czy można zmienić wersję sterownika widzianą przez system.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @Staszek442 

Dzięki za przesłany DxDiag 🙂 

Komunikat, który otrzymujesz jest poprawny, najnowsze sterowniki do Twojej karty graficznej noszą numer 425.31 i jest to ostatni sterownik jaki został wydany dla kart. Zgodnie z poniższą, kolejna aktualizacja dla Twojej karty graficznej zostanie wydana w kwietniu 2020.

Following the posting of the final driver from Release 418 on April 11, 2019 GeForce Game Ready Drivers will no longer support NVIDIA 3D Vision or systems utilizing mobile Kepler-series GPUs. Critical security updates will be available for these products through April 2020. A complete list of Kepler-series GeForce GPUs can be found here.

Niestety nie jestem w stanie zagwarantować, że po pobraniu tej aktualizacji gra będzie się uruchamiała. Bazując na powyższej informacji, niestety Twój komputer nie spełnia minimalnych wymagań. Jeśli chcesz zwrócić grę, zamów z nami rozmowę telefoniczną poprzez stronę pomocy. Podczas rozmowy możesz powołać się na moją odpowiedź. 

• Nie jestem w stanie dostać zwrotu pieniędzy bo kupiłem grę za pomocą paysafecard (tyle się dowiedzialem z pomocy telefonicznej) nawet jak by był inny sposób to już za późno bo kupiłem grę jak tylko się o niej dowiedziałem więc 14 dni zwrotu dawno mineło. Jak widzę to nie znajdę rozwiązania mojego problemu szkoda ponad 100 zł w plecy i brak możliwości zagrania w dobrą grę której mój komputer spełnia wymagania. Szkoda że twórcy gry blokują niektóre sprzęty, ale cóż co zrobić.

About Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.645 PostsLatest Activity: 20 hours ago