Revan2000sHero+7 years agoRe: jak przeniesc gre z pc na ps4Hej, Niestety, ale przeniesienie gry na inną platformę nie jest możliwe. PC i PS4 nie są ze sobą w żaden sposób powiązane.
Featured PlacesPlants vs. Zombies™ Dyskusja o serii Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.Latest Activity: 1 day ago680 Posts
Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.Latest Activity: 1 day ago680 Posts
Recent DiscussionsPvZ 3 Evolved soft launch a Polska Czy na stan obecny (22.04.2026) istnieje jakakolwiek możliwość bezproblemowej gry w wersję gry przed premierą? Jedyne co po polsku widziałem to pomoc z gry z wersji testowej a nie soft launch https:...Wymaksowane osiągi oraz rozłączanie Pierwszy temat: Niestety hackerzy mają się dobrze, do takiego stopnia, że moje osiągi postaci wraz z poziomem zostały wymaksowane. Czy jest opcja przywrócenia poprzedniego stanu? (PS. Czy system może...Niegrywalność trybu multiplayer [ PC version ] Cześć Wszystkim! Piszę to jako wielki fan serii PvZ, który jest zmartwiony zaangażowaniem w dbanie przez deweloperów na stan gry. Od paru dni (a nawet tygodni) w grze PvZ GW2 nasiliły...Nie udało się zweryfikować statusu aktualizacji. PVZ GW2 Mam problem, mianowicie kupiłem jakiś czas temu PVZGW2 i wszystko było git. Dzisiaj grałem na serwerze, w którym zdobywa się te tęczowe gwiazdki. Problem w tym że serwer ten musiał myć zhackowany - m...Mam problem z zestawem z sklepu W tym zestawie jest opisane o nagrodach - 30 dni bez reklam, 2x nagrody z kalendarza, 2x nagrody z zadań oraz monety, klejnoty oraz rękawice do areny. Problem tkwi w tym, że jest mowa tylko o restryk...