Anonymous8 years agoApprovedRe: MatchmakingPrzepraszam, przez przypadek dodałem pare razy to samo zdjęcie. Proszę mi wybaczyć.
Featured PlacesPlants vs. Zombies™ Dyskusja o serii Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.Latest Activity: 1 day ago686 Posts
Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.Latest Activity: 1 day ago686 Posts
Recent DiscussionsProblem z odebraniem nagrody za zadanie Mam również problem w momencie gdy próbuje odebrać nagrodę za zadanie, pojawia mi się na chwilę kwiatek ładowania, po czym nic się nie dzieje. Bardzo męczące zważywszy na to, że chodzi ciągle o tę sa...Znów awaria serwerów Witam. W dniu dzisiejszym ponownie brak informacji o przerwie technicznej/ awarii serwerów w grze Plants vs Zombies Battle for Neighborville. Ostatnia awaria trwała dni a nie godziny.... Czy u was gr...Błąd w naliczeniu coins'ów Witam. Na moim koncie w grze Plants vs Zombie 2 zostały naliczone ujemne coinsy. Proszę o pomoc Błąd 46 poziom na każdej postaci oraz czarny ekran ładowania Jakiś tydzień temu moje konto padło ofiarą hackerów. Na wszystkich moich postaciach, nawet tych, których nie posiadam, został ustawiony poziom 46. Mój poziom konta został ustawiony na maksymalny, a p...R.I.P Plants vs. Zombies Garden Warfare PS3😭 Dzisiaj jest ostatni dzień na zagranie w grę Plants vs. Zombies Garden Warfare na PS3. Zombie zamiast jeść mózgi zjadło serwery gry…😭 Prawie 12 lat (!) EA utrzymywało serwery gry. Chyba jest to ost...