Featured PlacesPlants vs. Zombies™ Dyskusja o serii Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.Latest Activity: 3 hours ago657 Posts
Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.Latest Activity: 3 hours ago657 Posts
Recent DiscussionsGra nie chce się uruchomić hej mam problem w grze plants vs zombie bfn, nie chce sie uruchomic ta gra nie wiem dlaczego... pomoże ktoś? problem z pvz gw2 gdy próbuje odpalić pvz gw 2 to muszę czekać długo jak się odpala a później wyskakuje błąd anti cheata (7) (2) Brak możliwości gry PVZ GW1 na konsoli PS5. Błąd kompatybilności Witam! Odkąd kupiłam PvZ Garden Warfare I (Na konsoli PlayStation5), przy samym wejściu do gry wyskakuje oczywiście odrębne okno konta EA by się zalogować. Mimo że jestem w stanie wpisać email, przy...help pvz gw 2 how to get gnome in private game map seeds of time mode gardens and cemeteries , at the colosseum there is invisible wall Plants vs Zombies: Garden Warfare I - błąd kompatybilności kontrolera PS5 Witam! Odkąd kupiłam PvZ Garden Warfare I (Na konsoli PlayStation5), przy samym wejściu do gry wyskakuje oczywiście odrębne okno konta EA by się zalogować. Mimo że jestem w stanie wpisać email, ...