Forum Discussion

BK092008's avatar
4 years ago

Błąd w grze Jedi fallen order

Kiedy gra się w Jedi upadły zakon można się natknąć na różne mechanizmy, bramy itp. Przez które trzeba przejść. Czasam po przejściu takich przeszkód wyłącza się cały mechanizm. Problem w tym że punkt zapisu był przed mechanizmami, więc kiedy zginąłem musiałem przejść to odnowa tylko te mechanizmy są już wyłączane i nie da się przez nie przejść. Utknąłem w martwym punkcie proszę  o pomoc

5 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @BK092008 

Powiedz nam proszę dokładniej w którym miejscu i podczas wykonywania którego zadania utknąłeś. Możesz również przesłać nam film jeśli będzie to dla Ciebie łatwiejsze. 

• Na zeffo przy wejściu do grobowca. Są tam ruchome bloki z kamienia 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    4 years ago

Hej @BK092008 

Z tego co pamiętam to na Zeffo są dwa grobowce 🙂. 

Sprawdź proszę czy będziesz mógł rozwiązać problem poprzez skorzystanie z kopii zapasowej swoich zapisanych gier.

Przejdź do folderu:

C:\Users\NAZWAUŻYTKOWNIKA\Saved Games\Respawn\JediFallenOrder

Skopiuj cały folder i przenieś go w bezpieczne miejsce.

Następnie w powyższej lokalizacji znajdziesz pliki "Backup00", zmień ich nazwę na SaveGame00 i uruchom grę ponownie. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    4 years ago

Ups, to zmienia trochę postać rzeczy @BK092008. Z góry założyłem, że grasz na komputerze - wybacz. 

Poproszę Cię o nagranie filmiku, przesłanie go na YT i wysłanie nam linku. Zobaczymy, czy da się jakoś wydostać z tego miejsca gdzie jesteś, ponieważ jeśli nie to obawiam się, że będziesz musiał zacząć od początku jeśli nie robiłeś wcześniej kilku zapisów gry w różnych momentach. 

Featured Places