Forum Discussion

daveit1337's avatar
2 months ago

Brak języka polskiego podczas instalacji gry

Witam.

Aktywowałem grę "STAR WARS Jedi: Fallen Order" z klucza, który otrzymałem w prezencie. Mimo że gra jest dostępna w pełni w języku polskim, podczas instalacji nie widnieje opcja wyboru tego języka. Zainstalowałem więc grę w języku angielskim z nadzieją, że będzie możliwy wybór języka w ustawieniach gry, jednakże znalazłem wyłącznie opcję zmiany języka napisów w grze na polski - dubbing/głosy nadal są w wersji angielskiej.

Czy istnieje możliwość zmiany języka dialogów do wersji polskiej?

Znalazłem artykuł, w którym jest napisane, że w przypadku omyłkowego zakupu gry w innym języku, należy się z Państwem skontaktować:

https://help.ea.com/pl/help/ea/ea-app/change-app-language-settings/

Stąd mój post. Pozdrawiam 🙂

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej @daveit1337 

Jeśli w czasie instalacji gry, nie ma wyboru języka polskiego, wówczas najlepszym rozwiązaniem jest zwrócenie się do sklepu, gdzie został kupiony kod. Być może zaszła pomyłka jeśli w opisie na stronie znajduje się informacja o dostępności języka polskiego.

• Hej @EA_Kalina. Niestety nie mam możliwości zwrócenia się do sklepu. Czy istnieje jakaś możliwość pobrania paczki językowej/zainstalowania jakiejś łatki?

About Star Wars Dyskusja o grze

Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,241 PostsLatest Activity: 10 hours ago