Co wchodzi w skład poszczególnych edycji STAR WARS Zero Company™?
STAR WARS Zero Company™jest dostępne w dwóch edycjach:
- Edycji Standardowej,
- Edycji Specjalnej.
Obie edycje zawierają grę podstawową. Edycja Specjalna zawiera również dodatkową zawartość kosmetyczną i motywy dla broni.Aby dowiedzieć się więcej na temat zawartości poszczególnych edycji, sprawdź nasz przewodnik po dodatkach i edycjach STAR WARS Zero Company™ w przedsprzedaży.
Mój egzemplarz STAR WARS: Zero Company™ został zakupiony w przedsprzedaży. Dlaczego nie mam dostępu do dodatków przedsprzedażowych w grze?
Chociaż dodatek przedsprzedażowy technicznie będzie dostępny w dniu premiery STAR WARS Zero Company™, 27 sierpnia 2026 r., żeby go odblokować i wykorzystać, musisz dotrzeć do określonego punktu w fabule gry.Aby odblokować pakiet kosmetyczny „Krystaliczne droidy astromechaniczne” z dodatku przedsprzedażowego:
- ukończ operację Manifest przemytników w cyklu 5;
- następnie podejdź do holostołu i ukończ dowolną dostępną misję;
- po ukończeniu misji udaj się do Dziupli i porozmawiaj z droidem M-3VO.
Moja Edycja Specjalna została zakupiona po premierze gry. Czy wciąż mogę uzyskać zawartość przedsprzedażową?
Nie. Aby otrzymać dodatkową zawartość za zakup w przedsprzedaży, musisz zamówić Edycję Standardową lub Specjalną STAR WARS Zero Company™ przed 27 sierpnia 2026 r.
Mam Edycję Standardową STAR WARS Zero Company™. Czy mogę uzyskać dodatki z Edycji Specjalnej?
Tak. Jeśli posiadasz już Edycję Standardową, możesz ją ulepszyć do Edycji Specjalnej i otrzymać dodatkową zawartość.
Mimo rozegrania szeregu godzin w STAR WARS Zero Company™ wciąż nie mam dostępu do swoich dodatków przedsprzedażowych. Co mogę zrobić?
Dodatek przedsprzedażowy odblokowuje się po dotarciu do określonego punktu w fabule gry.Aby odblokować pakiet kosmetyczny „Krystaliczne droidy astromechaniczne” z dodatku przedsprzedażowego:
- ukończ operację Manifest przemytników w cyklu 5;
- następnie podejdź do holostołu i ukończ dowolną dostępną misję;
- po ukończeniu misji udaj się do Dziupli i porozmawiaj z droidem M-3VO.
Gracze zwykle dochodzą do tego punktu po około godzinie gry. Dokładny czas potrzebny do odblokowania dodatku przedsprzedażowego zależy jednak od twojego stylu gry i innych czynników.Jeśli masz za sobą wymagane misje w STAR WARS Zero Company™, ale wciąż nie możesz odszukać w grze dodatku przedsprzedażowego, zwróć się do nas za pomocą przycisku Skontaktuj się z nami na dole tej strony.