Jedi Star Wars: Upadły zakon-problem z instalacją w EA
Witam,
kilka lat temu kupiłem grę Star Wars Jedi: Upadły Zakon na CD. Minęło trochę czasu, postanowiłem ją zainstalować. Nie wiem czy były problemy jak istniało Origin, ale na EA gra nie chce się zainstalować. Najpierw pojawia się okno z informacją, że "Aplikacja Origin wymaga aktualizacji"-zdjęcie 11. Podczas próby aktualizacji wyskakuje okno z informacją o błędzie 20:403-zdjęcie 22. Następnie jest komunikat, że w katalogu EA Desktop nie można znaleźć pliku Origin. exe-zdjęcie 33. Czy jest jakiś sposób na naprawę tej sytuacji?
Błąd 20:403 odnosi się do braku możliwości zainstalowania Origin na systemie Windows. Aplikacja Origin została już jakiś czas temu zastąpiona przez EA app. W tej sytuacji instalacja gry z płyty nie może zostać ukończona a alternatywą jest rejestracja i pobranie gry za pomocą EA App.
Instrukcja:
- pobierz i zainstaluj EA app
- zaloguj lub zarejestruj się
- zrealizuj kod gry
Spoiler
Wykorzystywanie kodów produktów w EA appPostępuj zgodnie z tym przewodnikiem wideo, by dowiedzieć się, jak wykorzystać swój kod w EA app.
- Uruchom EA app.
- Zaloguj się na swoje konto EA.
- Otwórz zakładkę Moja biblioteka.
- Wybierz opcję Zrealizuj kod.
Wykorzystaj swój kod produktu w ustawieniach konta EA.
- Przejdź na myaccount.ea.com.
- Kliknij zakładkę Wykorzystaj kod produktu.
- Wprowadź kod produktu i kliknij Dalej.
Po wykorzystaniu kodu gra pojawi się na koncie w EA app w zakładce BIBLIOTEKA.
- odszukaj swoją grę w Bibliotece
- pobierz grę i zainstaluj ją
SpoilerPotwierdź lokalizację instalacji i preferencje językowe, po czym kliknij przycisk Dalej.