Forum Discussion

fallen_fury2's avatar
3 months ago

jedi survivor - nie moge zmienic opcji graficznych

Witam

jak w tytule, odpalam grę która ustawiła się na opcjach "niskie". Działa w miarę płynnie ale grafika to same plamy, więc chciałem zmienić niektóre opcje na średnie i nie widać żadnych zmian! Jakby gra nie zaskoczyła. Pierwszy raz się z tym spotykam. Normalnie można zawsze zmienić opcje grafiki i sprawdzać jak gra działa, a tu nic!?

moje parametry:

MSI Katana GF76 11UD 

- GTX GeForce 3050ti

- 32 gb RAM

- 11th Intel i7 11800H 2,30 GHz 8 rdzeni

z góry dzięki za inf.

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej @fallen_fury2 

Spróbuj zresetować i ustawić na nowo Ustawienia. 

- zacznij od wycięcia i wklejenia na pulpit Settings - folder ten znajduje się w katalogu gry w Dokumentach

• nie bardzo rozumiem co to znaczy "wyciąć i wkleić na pulpit Settings"? Folder i sam plik znalazłem, ale czy mam go załączyć tutaj?!

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago
    @fallen_fury2 kliknij na pliku Settings prawym przyciskiem myszy i wybierz opcję "Wytnij". Następnie przejdź na pulpit swojego PC i w pustym miejscu na ekranie kliknij prawym przyciskiem myszy i wybierz "wklej".
  • Tez mialem ten problem z plamami i zmiana wszystkiego na epickie nie pomogla. Nie bawiłem się w wycinanie plików ale zmiana super rozdzielczosci na "jakość" i wyłączenie śledzenia promieni wszystko zmieniła gra wygląda ślicznie na lapku tuf gaming a15

About Star Wars Dyskusja o grze

Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,239 PostsLatest Activity: 9 hours ago